Пошуковий запит: (<.>K=м'ясо птиці<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15 |
1.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Гоноцкий В. А.
Назва : Глубокая переработка мяса птицы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2016. - № 2. - С. 30-32: рис., табл. (Шифр Е258059/2016/2)
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Переробка Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--тушки птиці--оброблення тушок--субпродукти Анотація: В связи с различными привычками и запросами потребителей мяса птицы возникла объективная потребность реализации мяса птицы не только в виде тушек, но и после разделки ее на отдельные части в соответсвии с гастрономическим назначением и экономической целесообразностью. Приведены самые различные схемы разделки тушек птицы.
Знайти схожі
|
2.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Гоноцкий В. А.
Назва : Костные включения, кальций и другие минеральные вещества в мясе птицы механической обвалки
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2017. - № 2. - С. 36-39: ил., табл. (Шифр Е258059/2017/2)
Предметні рубрики: Птахівництво-- М'ясо-- Переробка Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--механічне обвалювання м'яса птиці--кісткове борошно Анотація: В отличие от мяса ручной обвалки мясо птицы механической обвалки содержит мелкие костные включения.
Знайти схожі
|
3.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Гоноцкий В. А.
Назва : Характеристика сырья, направляемого на механическую обвалку
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2018. - № 1. - С. 16-20: ил., табл. (Шифр Е258059/2018/1)
Предметні рубрики: Птиця-- М'ясо-- Переробка Ключові слова (''Вільн.індекс.''): механічне обвалювання м'яса--м'ясо птиці--якість м'яса птиці Анотація: Мясо птицы является важнейшим источником полноценного белка животного происхождения, липидов с высоким уровнем незаменимых жирных кислот. Дана характеристика мяса птицы, направляемого на механическую обвалку.
Знайти схожі
|
4.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Гоноцкий В. А
Назва : Влияние холодильной обработки и хранения на качественные характеристики мяса птицы механической обвалки
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2016. - № 9. - С. 31-33: ил., табл. (Шифр Е258059/2016/9)
Предметні рубрики: Птахопродукти-- М'ясо-- Якість Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясопродукти--м'ясо птиці--переробка м'яса птиці--зберігання м'яса птиці Анотація: В мясной промышленности применяется ряд методов для консервирования мяса и мясопродуктов с целью предохранения их от порчи и увеличения сроков хранения. Наиболее распространенным методом консервирования принято считать обработку продуктов холодом. Вид холодильной обработки (охлаждение, подмораживание, замораживание) зависит от длительности предполагаемого хранения, вида сырья.
Знайти схожі
|
5.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Карпенко С.
Назва : Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2015. - № 6. - С. 4 (Шифр Е258059/2015/6)
Предметні рубрики: Птахівництво-- М'ясо птиці-- Експорт Курівництво-- М'ясне виробництво-- Експорт Ключові слова (''Вільн.індекс.''): курятина--бройлери--експорт курятини--м'ясо птиці--міжнародна торгівля--квота на експорт птиці Анотація: Учитывая, что на сегодня для отечественной курятины закрыт российский рынок, актуальным является поиск других возможностей для экспорта. В первую очередь, это касается стран Ближнего Востока, Азии и Африки. О квоте на експорт птицы, перспективных рынках и трендах на мировом рынке мяса птицы рассказал исполнительный директор Ассоциации "Союз птицеводов Украины" Сергей Карпенко.
Знайти схожі
|
6.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Карпенко С.
Назва : Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы
Місце публікування : Сучасне птахівництво. - 2015. - № 6. - С. 2-3: ил. (Шифр С836120/2015/6)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Курівництво-- М'ясне виробництво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--експорт--конкуренція--курятина--міжнародна торгівля--світовий ринок птиці Анотація: Учитывая, что сегодня для отечественной курятины закрыт российский рынок, актуальным является поиск других возможностей для экспорта. В первую очередь, это касается стран Ближнего Востока, Азии и Африки. О квоте на экспорт птицы, перспективных рынках и трендах на мировом рынке мяса птицы рассказал исполнительный директор ассоциации "Союз птицеводов Украины" Сергей Карпенко.
Знайти схожі
|
7.
|
Форма документа : Стаття з газети Шифр видання :
Автор(и) : Маслак , Олександр
Назва : Тенденції ринку продукції птахівництва
Місце публікування : Агробізнес сьогодні. - 2013. - № 24. - С. 12-13: ілюстр. (Шифр А667071/2013/24)
Предметні рубрики: Птахівництво Курівництво-- Переробка-- Ринок Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--яйця--ринок продукції птахівництва
Знайти схожі
|
8.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Мельник, Юрій
Назва : Сьогодення та майбутнє агрохолдинга "Миронівський хлібопродукт"
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2014. - № 8/9. - С. 5-7: ілюстр. (Шифр Е258059/2014/8/9)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Холдингові компанії Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--показники--орендовані землі--податки--експорт м'яса птиці Анотація: Голова правління агрохолдинга "Миронівський хлібопродукт" Юрій Мельник розповів про сьогодення та майбутнє МХП напередодні свята птахівників - 50-річчя промислового птахівництва України.
Знайти схожі
|
9.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Новини АПК. Виробництво яєць і м'яса птиці в Україні у першому півріччі 2012 року
Місце публікування : Сучасне птахівництво. - Київ: Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2012. - № 8. - С. 2-3: табл. (Шифр С836120/2012/8)
Предметні рубрики: Птахівництво М'ясне виробництво Птахопродукти Ключові слова (''Вільн.індекс.''): яйця--м'ясо птиці--виробництво яєць
Примірники :ВДЕТПСГН(1) Вільні : ВДЕТПСГН(1) Знайти схожі
|
10.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Перспективы в кормлении птицы: как сделать производство птицы стабильным
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2014. - № 12. - С. 4-6: ілюстр. (Шифр Е258059/2014/12)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Годування-- Корми Птахівництво-- Конференції Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--кормові білки--раціон--виробництво птиці Анотація: Темой 31-го научного симпозиума птицеводов, организованного британским отделением Научной Ассоциации Мирового Птицеводства (WPSA) стал поиск путей решения проблемы стабильного производства мяса птицы. Конференция ставила целью изучить все аспекты стабильности - экономику, окружающую среду и этику. Симпозиум проводился в английском городе Честер в сентябре 2014 года по теме "Стабильное производство мяса птицы в Европе".
Знайти схожі
|
11.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Пищевая ценность мяса птицы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2017. - № 9. - С. 31-36: ил., табл. (Шифр Е258059/2017/9)
Предметні рубрики: Птиця-- М'ясо Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--харчова цінність м'яса птиці--м'ясо гусака--м'ясо індички--м'ясо курки Анотація: Мясо птицы универсально. В составе этого продукта весь комплекс аминокислот в самом идеальном соотношении, много калия, кальция, натрия, фосфора, железа, хлора. Мясо птицы считалось и считается деликатесным блюдом. В нем много белка самого высокого качества, умеренное количество жира, мало соединительной ткани. Очень нежное мясо у молодой птицы. Для детей и больных - это самый полезный и диетический продукт.
Знайти схожі
|
12.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Терещенко О. В., Катеринич О. О., Хвостик В. П., Панькова С. М., Руда С. В.
Назва : Програма розвитку птахівництва у дослідних господарствах мережі НААН
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2016. - № 5/6. - С. 30-36: табл., фот. (Шифр Е258059/2016/5/6)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Курівництво-- Племінна справа Птахівництво-- Індиківництво-- Продукти птахівництва Птахівництво-- Гусівництво-- Розведення Птахівництво-- Дослідні господарства --Бірки, село (Харківська обл.) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--яйця--селекційно-племінна робота--племінні репродуктори--експериментальна ферма Анотація: Птахівництво є одним з найперспективніших напрямків діяльності галузі тваринництва не лише в Україні, а і в світі, оскільки продукція птахівництва як м'ясного, так і яєчного напрямку спрямована на забезпечення харчових потреб населення та продовольчої безпеки держави.
Знайти схожі
|
13.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Рябоконь Ю. А.
Назва : Состояние и перспективы развития индейководства
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2016. - № 10. - С. 8-12: ілюстр. табл. (Шифр Е258059/2016/10)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Індиківництво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--індичатина--поживні особливості м'яса індиків--виробництво індичатини Анотація: За последние два десятилетия производства мяса птицы в мире возросло более чем в три раза. Основными причинами такого роста являются высокие питательные и диетические свойства птичьего мяса, а также высокая эффективность промышленного птицеводства. Затраты кормов на производство одного килограмма мяса бройлеров в 2 раза ниже, чем на призводство одного килограмма свинины, и в 3 раза ниже, чем на производство одного килограмма говядины. По уровню усвоения кормов индейки уступают только бройлерам, но по биологической ценности мясо индеек стоит на первом месте.
Знайти схожі
|
14.
|
Форма документа : Стаття з газети Шифр видання : 65.9(4УКР)
Автор(и) : Следзь С.
Назва : Агроекспорт: прощавай, Росіє, - торгуємо з Китаєм
Місце публікування : Дзеркало тижня. - Київ: Дзеркало тижня, 2015. - № 33. - С. 9: табл. (Шифр Д820233/2015/33)
ББК : 65.9(4УКР) Предметні рубрики: Експорт-- Зовнішня торгівля-- Товари --Україна, 21 ст. Експорт-- Сільськогосподарська продукція Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оброблене зерно зернових культур--готові продукти із зерна--цукор--томатна паста--м'ясо птиці Анотація: Найбільшим покупцем українського продовольства став Китай, Росія - в аутсайдерах
Знайти схожі
|
15.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Фотіна Т. І.
Назва : Потенційний ризик та якість безпеки продуктів птахівництва
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2014. - № 8/9. - С. 52-55: рис. (Шифр Е258059/2014/8/9) Примітки : Бібліогр.: с. 55
Предметні рубрики: Птахівництво-- Продукція-- Якість Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безпека продуктів птахівництва--харчові продукти--м'ясо птиці--насср--якість харчових продуктів Анотація: Якість харчових продуктів відіграє важливу роль у життєдіяльності людей. Особливо актуальне питання ветеринарно-санітарного контролю виробництва продуктів птахівництва в сучасних умовах. Для вирішення подібних проблем сучасна світова харчова промисловість запроваджує нову систему управління безпекою харчової продукції - систему НАССР, яка відповідає цим вимогам.
Знайти схожі
|
|