Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=м'ясо птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Новини АПК. Виробництво яєць і м'яса птиці в Україні у першому півріччі 2012 року
Місце публікування : Сучасне птахівництво. - Київ: Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2012. - № 8. - С. 2-3: табл. (Шифр С836120/2012/8)
Предметні рубрики: Птахівництво
М'ясне виробництво
Птахопродукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): яйця--м'ясо птиці--виробництво яєць
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Маслак , Олександр
Назва : Тенденції ринку продукції птахівництва
Місце публікування : Агробізнес сьогодні. - 2013. - № 24. - С. 12-13: ілюстр. (Шифр А667071/2013/24)
Предметні рубрики: Птахівництво
Курівництво-- Переробка-- Ринок
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--яйця--ринок продукції птахівництва
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мельник, Юрій
Назва : Сьогодення та майбутнє агрохолдинга "Миронівський хлібопродукт"
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2014. - № 8/9. - С. 5-7: ілюстр. (Шифр Е258059/2014/8/9)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Холдингові компанії
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--показники--орендовані землі--податки--експорт м'яса птиці
Анотація: Голова правління агрохолдинга "Миронівський хлібопродукт" Юрій Мельник розповів про сьогодення та майбутнє МХП напередодні свята птахівників - 50-річчя промислового птахівництва України.
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Фотіна Т. І.
Назва : Потенційний ризик та якість безпеки продуктів птахівництва
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2014. - № 8/9. - С. 52-55: рис. (Шифр Е258059/2014/8/9)
Примітки : Бібліогр.: с. 55
Предметні рубрики: Птахівництво-- Продукція-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безпека продуктів птахівництва--харчові продукти--м'ясо птиці--насср--якість харчових продуктів
Анотація: Якість харчових продуктів відіграє важливу роль у життєдіяльності людей. Особливо актуальне питання ветеринарно-санітарного контролю виробництва продуктів птахівництва в сучасних умовах. Для вирішення подібних проблем сучасна світова харчова промисловість запроваджує нову систему управління безпекою харчової продукції - систему НАССР, яка відповідає цим вимогам.
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Перспективы в кормлении птицы: как сделать производство птицы стабильным
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2014. - № 12. - С. 4-6: ілюстр. (Шифр Е258059/2014/12)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Годування-- Корми
Птахівництво-- Конференції
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--кормові білки--раціон--виробництво птиці
Анотація: Темой 31-го научного симпозиума птицеводов, организованного британским отделением Научной Ассоциации Мирового Птицеводства (WPSA) стал поиск путей решения проблемы стабильного производства мяса птицы. Конференция ставила целью изучить все аспекты стабильности - экономику, окружающую среду и этику. Симпозиум проводился в английском городе Честер в сентябре 2014 года по теме "Стабильное производство мяса птицы в Европе".
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 65.9(4УКР)
Автор(и) : Следзь С.
Назва : Агроекспорт: прощавай, Росіє, - торгуємо з Китаєм
Місце публікування : Дзеркало тижня. - Київ: Дзеркало тижня, 2015. - № 33. - С. 9: табл. (Шифр Д820233/2015/33)
ББК : 65.9(4УКР)
Предметні рубрики: Експорт-- Зовнішня торгівля-- Товари --Україна, 21 ст.
Експорт-- Сільськогосподарська продукція
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оброблене зерно зернових культур--готові продукти із зерна--цукор--томатна паста--м'ясо птиці
Анотація: Найбільшим покупцем українського продовольства став Китай, Росія - в аутсайдерах
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Карпенко С.
Назва : Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы
Місце публікування : Сучасне птахівництво. - 2015. - № 6. - С. 2-3: ил. (Шифр С836120/2015/6)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Курівництво-- М'ясне виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--експорт--конкуренція--курятина--міжнародна торгівля--світовий ринок птиці
Анотація: Учитывая, что сегодня для отечественной курятины закрыт российский рынок, актуальным является поиск других возможностей для экспорта. В первую очередь, это касается стран Ближнего Востока, Азии и Африки. О квоте на экспорт птицы, перспективных рынках и трендах на мировом рынке мяса птицы рассказал исполнительный директор ассоциации "Союз птицеводов Украины" Сергей Карпенко.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Карпенко С.
Назва : Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2015. - № 6. - С. 4 (Шифр Е258059/2015/6)
Предметні рубрики: Птахівництво-- М'ясо птиці-- Експорт
Курівництво-- М'ясне виробництво-- Експорт
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): курятина--бройлери--експорт курятини--м'ясо птиці--міжнародна торгівля--квота на експорт птиці
Анотація: Учитывая, что на сегодня для отечественной курятины закрыт российский рынок, актуальным является поиск других возможностей для экспорта. В первую очередь, это касается стран Ближнего Востока, Азии и Африки. О квоте на експорт птицы, перспективных рынках и трендах на мировом рынке мяса птицы рассказал исполнительный директор Ассоциации "Союз птицеводов Украины" Сергей Карпенко.
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гоноцкий В. А.
Назва : Глубокая переработка мяса птицы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2016. - № 2. - С. 30-32: рис., табл. (Шифр Е258059/2016/2)
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--тушки птиці--оброблення тушок--субпродукти
Анотація: В связи с различными привычками и запросами потребителей мяса птицы возникла объективная потребность реализации мяса птицы не только в виде тушек, но и после разделки ее на отдельные части в соответсвии с гастрономическим назначением и экономической целесообразностью. Приведены самые различные схемы разделки тушек птицы.
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Терещенко О. В., Катеринич О. О., Хвостик В. П., Панькова С. М., Руда С. В.
Назва : Програма розвитку птахівництва у дослідних господарствах мережі НААН
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2016. - № 5/6. - С. 30-36: табл., фот. (Шифр Е258059/2016/5/6)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Курівництво-- Племінна справа
Птахівництво-- Індиківництво-- Продукти птахівництва
Птахівництво-- Гусівництво-- Розведення
Птахівництво-- Дослідні господарства --Бірки, село (Харківська обл.)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--яйця--селекційно-племінна робота--племінні репродуктори--експериментальна ферма
Анотація: Птахівництво є одним з найперспективніших напрямків діяльності галузі тваринництва не лише в Україні, а і в світі, оскільки продукція птахівництва як м'ясного, так і яєчного напрямку спрямована на забезпечення харчових потреб населення та продовольчої безпеки держави.
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гоноцкий В. А
Назва : Влияние холодильной обработки и хранения на качественные характеристики мяса птицы механической обвалки
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2016. - № 9. - С. 31-33: ил., табл. (Шифр Е258059/2016/9)
Предметні рубрики: Птахопродукти-- М'ясо-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясопродукти--м'ясо птиці--переробка м'яса птиці--зберігання м'яса птиці
Анотація: В мясной промышленности применяется ряд методов для консервирования мяса и мясопродуктов с целью предохранения их от порчи и увеличения сроков хранения. Наиболее распространенным методом консервирования принято считать обработку продуктов холодом. Вид холодильной обработки (охлаждение, подмораживание, замораживание) зависит от длительности предполагаемого хранения, вида сырья.
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рябоконь Ю. А.
Назва : Состояние и перспективы развития индейководства
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2016. - № 10. - С. 8-12: ілюстр. табл. (Шифр Е258059/2016/10)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Індиківництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--індичатина--поживні особливості м'яса індиків--виробництво індичатини
Анотація: За последние два десятилетия производства мяса птицы в мире возросло более чем в три раза. Основными причинами такого роста являются высокие питательные и диетические свойства птичьего мяса, а также высокая эффективность промышленного птицеводства. Затраты кормов на производство одного килограмма мяса бройлеров в 2 раза ниже, чем на призводство одного килограмма свинины, и в 3 раза ниже, чем на производство одного килограмма говядины. По уровню усвоения кормов индейки уступают только бройлерам, но по биологической ценности мясо индеек стоит на первом месте.
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гоноцкий В. А.
Назва : Костные включения, кальций и другие минеральные вещества в мясе птицы механической обвалки
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2017. - № 2. - С. 36-39: ил., табл. (Шифр Е258059/2017/2)
Предметні рубрики: Птахівництво-- М'ясо-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--механічне обвалювання м'яса птиці--кісткове борошно
Анотація: В отличие от мяса ручной обвалки мясо птицы механической обвалки содержит мелкие костные включения.
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Пищевая ценность мяса птицы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2017. - № 9. - С. 31-36: ил., табл. (Шифр Е258059/2017/9)
Предметні рубрики: Птиця-- М'ясо
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці--харчова цінність м'яса птиці--м'ясо гусака--м'ясо індички--м'ясо курки
Анотація: Мясо птицы универсально. В составе этого продукта весь комплекс аминокислот в самом идеальном соотношении, много калия, кальция, натрия, фосфора, железа, хлора. Мясо птицы считалось и считается деликатесным блюдом. В нем много белка самого высокого качества, умеренное количество жира, мало соединительной ткани. Очень нежное мясо у молодой птицы. Для детей и больных - это самый полезный и диетический продукт.
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гоноцкий В. А.
Назва : Характеристика сырья, направляемого на механическую обвалку
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2018. - № 1. - С. 16-20: ил., табл. (Шифр Е258059/2018/1)
Предметні рубрики: Птиця-- М'ясо-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): механічне обвалювання м'яса--м'ясо птиці--якість м'яса птиці
Анотація: Мясо птицы является важнейшим источником полноценного белка животного происхождения, липидов с высоким уровнем незаменимых жирных кислот. Дана характеристика мяса птицы, направляемого на механическую обвалку.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)