Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=механічне обвалювання м'яса птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Гоноцкий, В. А.
Биологическая ценность мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2016. -
№ 4
. - С. 40-43 : ил., табл.
Рубрики:
Птахопродукти--М'ясо--Переробка
Птахопродукти--М'ясо--Якість
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса птиці
--
якість м'яса птиці
--
переробка м'яса птиці
Анотація:
Качеству белка мяса птицы механической обвалки уделялось много внимания. Рядом ученых было показано, что качество белка механически обваленного мяса птицы сравнимо с качеством мяса ручной обвалки. Соблюдение температурных режимов при осуществлении механической обвалки является доминирующим фактором, определяющим качество мяса механической обвалки.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Гоноцкий, В. А.
Цвет и запах мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2017. -
№ 3
. - С. 39-41 : ил., табл.
Рубрики:
Птахівництво--М'ясо--Обробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса птиці
--
сепарація м'яса птиці
--
мікробіологічні показники
--
кісткова маса
Анотація:
Механическая сепарация мяса птицы влияет на цвет получаемого сырья. В процессе сепарации в механически сепарированное мясо птицы попадают гемовые пигменты из костного мозга. Присутствие костного мозга в мясе птицы механической обвалки является причиной повышения содержания в нем аскорбиновой кислоты, железа, гемовых пигментов.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Гоноцкий, В. А.
Костные включения, кальций и другие минеральные вещества в мясе птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2017. -
№ 2
. - С. 36-39 : ил., табл.
Рубрики:
Птахівництво--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці
--
механічне обвалювання м'яса птиці
--
кісткове борошно
Анотація:
В отличие от мяса ручной обвалки мясо птицы механической обвалки содержит мелкие костные включения.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Красюков, Ю. Н.
Компонентный сотав мяса птицы механической обвалки (МПМО) [Текст] / Ю. Н. Красюков> // Ефективне птахівництво. - 2018. -
№ 4
. - С. 37-40 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса птиці
--
імпорт м'яса птиці
--
якість імпортованого м'яса птиці
Анотація:
Импортное мясо птицы механической обвалки, имеет различные технологические свойства, что предопределяется исходным сырьем, типом устройств для механической обвалки и многими другими факторами. Мясо птицы механической обвалки, поступающее по импорту, было подвергнуто статистической обработке. Приведенные исследования показали, что мясо птицы механической обвалки характеризуется большим диапазоном содержания отдельных компонетов, и имеется вероятность получения сырья, использование которого на производстве может быть затруднено из-за высокого содержания жира.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)