Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=мікробіологічні процеси<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Дячук Володимир
Назва
: Правильне позиціонування гібридів кукурудзи DEKALB - зниження ризиків та підвищення прибутковості виробництва
Місце публікування
: Зерно: Тов "Видавництво"Зерно", 2018. - № 1. - С. 116-119: табл. (Шифр З107680/2018/1)
Предметні рубрики:
Кукурудза-- Агротехнологія-- Вирощування
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): гібриди--
мікробіологічні процеси
--фітосанітарний стан
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 664.653.8
Автор(и)
: Челябієва, Вікторія, Соседова, Катерина
Назва
: Використання заквасок спонтанного бродіння та борошна бобових культур у виробництві хліба
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал. - 2018. - № 3. - С. 251-257: рис., табл. (Шифр Т871273/2018/3)
Примітки
: Бібліогр.: с. 256
УДК
: 664.653.8
Предметні рубрики:
Хліб-- Виробництво-- Борошно-- Бобові культури
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): сочевиця--
мікробіологічні процеси
--біуретовий метод--якість хліба
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)