Пошуковий запит: (<.>K=напівфабрикати<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Показані документи с 1 за 20 |
1.
|
Форма документа : Стаття з газети Шифр видання : 51.23
Автор(и) : Сластін, Владислав
Назва : Літера Е - чи їстівна? Продукти з дозволеними для використання барвниками, консервантами, поліпшувачами смаку і запаху їжте, але знайте міру
Місце публікування : Україна молода. - 2012. - 9 лют.(№ 21). - С. 11 (Шифр У559067/2012/21)
ББК : 51.23 Предметні рубрики: Продукти харчування-- Якість Гігієна харчування Географіч. рубрики: Україна Ключові слова (''Вільн.індекс.''): напівфабрикати--харчові добавки--натуральні продукти--шкідливі барвники--аскорбінова кислота--замінники цукру
Примірники :ВМ(1) Вільні : ВМ(1) Знайти схожі
|
2.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 36.93
Автор(и) : Трухина Т.
Назва : Экономическая эффективность глубокой переработки мяса птицы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 15-18: ил. (Шифр Е258059/2012/2)
ББК : 36.93 Предметні рубрики: Птахівництво-- М`ясні продукти-- Технологічні процеси-- Якість продукції Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переробка м'яса птиці--напівфабрикати--вивчення ринку м'яса Анотація: Глубокая переработка мяса птицы обеспечивает: комплексное рациональное использование сырья, получение продуктов, различных по потребительским свойствам и цене, химическому и биологическому составу.
Примірники :ВДЕТПСГН(1) Вільні : ВДЕТПСГН(1) Знайти схожі
|
3.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 36.92
Автор(и) : Лаврова Л., Борцова Е., Бадретдинова А.
Назва : Возможности применения МГС в производстве охлажденных полуфабрикатов из мяса птицы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 19-20: табл. (Шифр Е258059/2012/2)
ББК : 36.92 Предметні рубрики: Птахівництво-- М`ясні продукти-- Технологія виробництва Ключові слова (''Вільн.індекс.''): напівфабрикати--якість продукції--переробка м'яса птиці Анотація: Использование охлажденного мяса птицы для производства полуфабрикатов обосновано тем, что в отличие от замороженного оно является более сочным и ароматным, в нем больше белков, витаминов, микроэлементов и других биологически активных веществ.
Примірники :ВДЕТПСГН(1) Вільні : ВДЕТПСГН(1) Знайти схожі
|
4.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 65.32
Автор(и) : Вернигора М.
Назва : Сучасний стан українських сільгоспкооперативів
Місце публікування : Тваринництво України. - 2012. - № 4. - С. 2-5: ілюстр. (Шифр Т415903/2012/4)
ББК : 65.32 Предметні рубрики: Сільське господарство-- Економіка-- Кооперативи --Україна Сільське господарство-- Зарубіжні країни-- Кооперація Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кооперація в економіці--напівфабрикати--особисті господарства селян Анотація: Генеральна Асамблея ООН оголосила 2012 рік Міжнародним роком кооперативів. Як обслуговуючі сільськогосподарські кооперативи розвиваються у світі і в якому стані перебувають в Україні? Про це розповідає керівник напрямку "Розвиток ринкової інфраструктури" Проекту USAID "АгроІнвест" Микола Гриценко.
Примірники :ВДЕТПСГН(1) Вільні : ВДЕТПСГН(1) Знайти схожі
|
5.
|
Форма документа : Стаття з газети Шифр видання : 65
Автор(и) : Антоненко П.
Назва : "Плюс достатку"
: висока якість і співпраця з підприємствами області
Місце публікування : Світ-інфо. - 2014. - 17 лип. (№ 35). - С. 4 (Шифр С450506/2014/35)
ББК : 65 Предметні рубрики: Харчова промисловість Ключові слова (''Вільн.індекс.''): напівфабрикати Анотація: Чернігівське підприємство "торговельно-виробнича компанія "Плюс достатку" випускає продовольчі напівфабрикати.
Знайти схожі
|
6.
|
Форма документа : Стаття з газети Шифр видання : 65
Автор(и) : Михайленко Д.
Назва : У Мені вироблятимуть картоплю "Фрі" та "по-селянські"
Місце публікування : Наше слово. - 2015. - 19 верес. (№ 38). - С. 5 (Шифр Н897493/2015/38)
ББК : 65 Предметні рубрики: Напівфабрикати-- Виробництво Географіч. рубрики: Мена, місто --Чернігівська область (Україна) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): картопля Анотація: Новий завод по виробництву напівфабрикатів із картоплі відкрито у ПраТ "Корпорація "Інтерагросистема".
Знайти схожі
|
7.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В.
Назва : Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні
Місце публікування : Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231: табл. (Шифр Н187698/2015/21/5) Примітки : Бібліогр.: с. 231
Предметні рубрики: Ягоди-- Заморожування Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові технології--фазові переходи--кристалізація--біологічна цінність--холодильне оброблення--кріоушкодження--напівфабрикати--швидкість заморожування
Знайти схожі
|
8.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Золотухіна, Інна
Назва : Визначення оптимального співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів
Місце публікування : Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2016. - № 1. - С. 217-221: рис., табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2016/1). - ISSN 2411-5363 Примітки : Бібліогр.: с. 221
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Концентрати-- Напівфабрикати Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сколотини--рецептурний склад--біологічна цінність
Знайти схожі
|
9.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Федорова, Діна
Назва : Фізико-хімічні і біохімічні показники якості сухих рибо-рослинних напівфабрикатів
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2016. - № 3. - С. 217-223: табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2016/3). - ISSN 2411-5363 Примітки : Бібліогр.: с. 222-223
Предметні рубрики: Напівфабрикати-- Виробництво-- Рибні продукти Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мінеральний склад--кальцій--харчові продукти
Знайти схожі
|
10.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Хват, Віктор
Назва : Знайомтесь - "АГРО-РОСЬ"
Місце публікування : Наше птахівництво. - 2017. - № 2. - С. 8-10: фот. цв. (Шифр Н082160/2017/2)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Підприємства України Ключові слова (''Вільн.індекс.''): собівартість--напівфабрикати--виробництво курятини Анотація: Про зародження нового виду співпраці птахівничих господарств, баланс ціни та собівартості, власні плани й бачення ринку розповіли на одному з найбільших птахопідприємств України.
Знайти схожі
|
11.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 641.51:639.389
Автор(и) : Федорова, Діна
Назва : Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб
Місце публікування : Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 162-175: рис., табл. (Шифр М519090/2017/1) Примітки : Бібліогр.: с. 172-175
УДК : 641.51:639.389 Предметні рубрики: Рибні продукти-- Переробка-- Технології Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бичок азово-чорноморський--рибо-рослинні напівфабрикати--кулінарна рибо-рослинна продукція
Знайти схожі
|
12.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 664.641:975.8
Автор(и) : Федорова, Діна
Назва : Дослідження технологічних властивостей сухих рибо-рослинних напівфабрикатів та їх використання у харчових технологіях
Місце публікування : Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2017. - № 4. - С. 217-227: рис., табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2017/4). - ISSN 2411-5363 Примітки : Бібліогр.: с. 225
УДК : 664.641:975.8 + DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(10)-217-227 Предметні рубрики: Напівфабрикати-- Виробництво-- Харчові біотехнології Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вологопоглинання--емульгування--гідратаційна здатність Анотація: У статті досліджено функціонально-технологічні характеристики рослинної клітковини з метою регулювання структурно-механічних властивостей харчових систем із їх вмістом.
Знайти схожі
|
13.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Заморська, Ірина
Назва : Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 188-194: рис., табл. (Шифр Т871273/2018/1) Примітки : Бібліогр.: с. 192
УДК : 664.851:634.75 + DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)-188-194 Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Концентрати-- Суниця Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад--напівфабрикати--мінеральні речовини--аскорбінова кислота
Знайти схожі
|
14.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Гринченко, Наталя, Пивоваров, Павло, Гринченко, Ольга, Тютюкова, Дар`я, Плотнікова, Раїса
Назва : Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів із сиру кисломолочного
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 2. - С. 204-215: рис., табл. (Шифр Т871273/2018/2)
УДК : [637.146.3.0021.62]:67.017 Предметні рубрики: Сироварство-- Напівфабрикати Ключові слова (''Вільн.індекс.''): декальцифікація--зернопродукти--іоннообмінна обробка--пробіотичні властивості
Знайти схожі
|
15.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Золотухіна, Інна
Назва : Оптимізація процесу диспергування компонентів напівфабрикатів білково-вуглеводних із пюре моркви
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 2. - С. 222-227 (Шифр Т871273/2018/2) Примітки : Бібліогр.: с. 225
УДК : 544.77.051.1:664.849 Предметні рубрики: Напівфабрикати-- Виробництво-- Біологічна цінність -- Морква Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ароматизатори--красителі--сколотини
Знайти схожі
|
16.
|
Форма документа : Стаття з газети Шифр видання :
Автор(и) : Ісаченко М.
Назва : "Щоб людей не звільнили"
Місце публікування : Гарт. - 2020. - 3 груд. (№ 49). - С. 2 (Шифр Г332362/2020/49)
Предметні рубрики: Напівфабрикати-- Виробництво --Чернігівська область (Україна) Географіч. рубрики: Менська ОТГ Ключові слова (''Вільн.індекс.''): менська отг--напівфабрикати--картопля фрі Анотація: Менський завод з виробництва напівфабрикатів для картоплі фрі, відкритий у 2015 році завдяки турецьким інвесторам. Борги і штрафи. Судовий розгляд справи про стягнення боргу з інвесторів. Взаємні поступки, які забезпечили сприятливі умови для розвитку виробництва на території Менської ОТГ.
Знайти схожі
|
17.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 621.798:004.9
Автор(и) : Залета, Ольга
Назва : Аналіз та модернізація конструкції обладнання для пакування замороженої продукції
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 37-45: рис. (Шифр Т871273/2020/2) Примітки : Бібліогр.: с. 44-45
УДК : 621.798:004.9 Предметні рубрики: Машинобудування-- Автоматизація-- Пакувальні машини Ключові слова (''Вільн.індекс.''): проєктування --пакети--полімерні плівки--напівфабрикати
Знайти схожі
|
18.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 657.1.01
Автор(и) : Рибчук, Лариса
Назва : Перспективність використання бобових паст у кондитерському виробництві
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 253-262: рис., табл. (Шифр Т871273/2020/2) Примітки : Бібліогр.: с. 260-261
УДК : 657.1.01 Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Харчова промисловість-- Бобові компоненти --Україна Ключові слова (''Вільн.індекс.''): напівфабрикати--харчова комбінаторика--рецептурний склад
Знайти схожі
|
19.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Угнив, С.
Назва : Вареники постковидизма
: рост рынка полуфабрикатов
Місце публікування : Новое время. - 2021. - № 19. - С. 32-35 (Шифр Н503598/2021/19)
Предметні рубрики: Напівфабрикати-- Виробництво Харчові продукти-- Напівфабрикати Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вареники--пельмені Анотація: Почему украинцы все чаще отдают предпочтение полуфабрикатам ручной работы. Коронавирусные ограничения и занятость населения за считаные месяцы подняли до небывалых высот популярности некогда вяло развивавшийся рынок приготовленных вручную домашних полуфабрикатов — вареников, пельменей и иже с ними.
Знайти схожі
|
20.
|
Форма документа : Стаття з газети Шифр видання :
Автор(и) : Романенко О.
Назва : Знайомтесь, ТОВ "Бейкері Фуд Індастрі". Годує смаколиками Україну та зарубіжжя. І вже 16 років працює в Козельці
Місце публікування : Деснянська правда. - 2021. - 12 серп. (№ 27). - С.1, 3 (Шифр Д747532/2021/27)
Предметні рубрики: Підприємства --Чернігівська область (Україна) Географіч. рубрики: Козелець, селище --Чернігівська область (Україна) Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бейкері фуд індастрі--хлібна продукція--напівфабрикати Анотація: Про шлях сучасного заводу в європейському форматі розповідає директор О. Романенко. Завод у Козельці один в Україні.
Знайти схожі
|
|