Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=перепелині яйця<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 4
Автор(и) : Політико С. В.
Назва : Унікальні властивості перепелиних яєць
Місце публікування : Виховна робота в школі. - 2013. - № 4. - С. 54 (Шифр В527268/2013/4)
ББК : 4 + 5
Предметні рубрики: Медицина-- Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): перепелині яйця
Анотація: В статті розкрито цілющі властивості перепелиних яєць.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Фролова И., Аристов А.
Назва : Высокобелковые корма увеличивают яичную продуктивность перепелов
Місце публікування : Сучасне птахівництво. - 2015. - № 7/8. - С. 17-18: ілюстр., табл. (Шифр С836120/2015/7/8)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Перепели-- Корми
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): яєчна продуктивність--перепелині яйця--білкові корми--комбікорми
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рябоконь Ю. А., Рябоконь В. В.
Назва : Факты о пользе употребления яиц
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 42-46: табл. (Шифр Е258059/2015/4/5)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Продукти птахівництва-- Яйця
Яйця-- Якість-- Користь
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): перепелині яйця--дієтичний продукт--курячі яйця
Анотація: Белок яиц усваивается организмом человека на 96-98 %. Среднее яйцо сегодня содержит 66 калорий, на 70 % выше стало содержание витамина D и вдвое увеличилось содержание селена, на 20 % стало меньше жира и на 10 % - холестерина. Яйцо по своей питательности эквивалентно примерно 40-50 г мяса и 150 -200 г молока. Одно куриное яйцо удовлетворяет суточную потребность взрослого человека в белке на 10 %, жире - на 7 %.
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Менжик Т., Попова Л.
Назва : Визначне положення : селекція та генетика
Місце публікування : Наше птахівництво. - 2017. - № 4. - С. 16-19: ілюстр., табл. (Шифр Н082160/2017/4)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Перепели-- Селекція
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): перепелині яйця--ембріон--виводимість яєць перепелів--інкубаційні якості яєць перепелів
Анотація: На інкубаційні якості перепелиних яєць суттєво впливає те, у якому положенні їх зберігають, а також строки й умови їх зберігання.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)