Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=перепелині яйця<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 4
Автор(и)
: Політико С. В.
Назва
: Унікальні властивості перепелиних яєць
Місце публікування
: Виховна робота в школі. - 2013. - № 4. - С. 54 (Шифр В527268/2013/4)
ББК
: 4 + 5
Предметні рубрики:
Медицина-- Раціональне харчування
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
перепелині яйця
Анотація:
В статті розкрито цілющі властивості перепелиних яєць.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Фролова И., Аристов А.
Назва
: Высокобелковые корма увеличивают яичную продуктивность перепелов
Місце публікування
: Сучасне птахівництво. - 2015. - № 7/8. - С. 17-18: ілюстр., табл. (Шифр С836120/2015/7/8)
Предметні рубрики:
Птахівництво-- Перепели-- Корми
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): яєчна продуктивність--
перепелині яйця
--білкові корми--комбікорми
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Рябоконь Ю. А., Рябоконь В. В.
Назва
: Факты о пользе употребления яиц
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 42-46: табл. (Шифр Е258059/2015/4/5)
Предметні рубрики:
Птахівництво-- Продукти птахівництва-- Яйця
Яйця-- Якість-- Користь
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
перепелині яйця
--дієтичний продукт--курячі яйця
Анотація:
Белок яиц усваивается организмом человека на 96-98 %. Среднее яйцо сегодня содержит 66 калорий, на 70 % выше стало содержание витамина D и вдвое увеличилось содержание селена, на 20 % стало меньше жира и на 10 % - холестерина. Яйцо по своей питательности эквивалентно примерно 40-50 г мяса и 150 -200 г молока. Одно куриное яйцо удовлетворяет суточную потребность взрослого человека в белке на 10 %, жире - на 7 %.
Знайти схожі
4.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Менжик Т., Попова Л.
Назва
: Визначне положення : селекція та генетика
Місце публікування
: Наше птахівництво. - 2017. - № 4. - С. 16-19: ілюстр., табл. (Шифр Н082160/2017/4)
Предметні рубрики:
Птахівництво-- Перепели-- Селекція
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
перепелині яйця
--ембріон--виводимість яєць перепелів--інкубаційні якості яєць перепелів
Анотація:
На інкубаційні якості перепелиних яєць суттєво впливає те, у якому положенні їх зберігають, а також строки й умови їх зберігання.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)