Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=переробка м'яса птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Трухина Т. Экономическая эффективность глубокой переработки мяса птицы/Т. Трухина // Ефективне птахівництво, 2012. т.№ 2.-С.15-18
2.

Абалдова В. А. Типы используемого оборудования для механической обвалки тушек птицы/В. А. Абалдова // Ефективне птахівництво, 2018. т.№ 9.-С.34-38
3.

Гущин В. В. Прослеживаемость при производстве птицепродуктов: для чего это нужно?/В. В. Гущин // Ефективне птахівництво, 2012. т.№ 1.-С.8-11
4.

Гоноцкий В. А. Направления использования мяса птицы механической обвалки/В. А. Гоноцкий, Л. П. Федина // Ефективне птахівництво, 2018. т.№ 3.-С.35-38
5.

Лаврова Л. Возможности применения МГС в производстве охлажденных полуфабрикатов из мяса птицы/Л. Лаврова, Е. Борцова, А. Бадретдинова // Ефективне птахівництво, 2012. т.№ 2.-С.19-20
6.

Гоноцкий В. А Влияние холодильной обработки и хранения на качественные характеристики мяса птицы механической обвалки/В. А Гоноцкий // Ефективне птахівництво, 2016. т.№ 9.-С.31-33
7.

Абалдова В. А. Влияние трубчатой кости на качество мясной массы/В. А. Абалдова // Ефективне птахівництво, 2017. т.№ 8.-С.42-44
8.

Гоноцкий В. А. Биологическая ценность мяса птицы механической обвалки/В. А. Гоноцкий // Ефективне птахівництво, 2016. т.№ 4.-С.40-43
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)