Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=переробка м'яса птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Показані документи
с 1 за 8
>
1.
Абалдова, В. А.
Влияние трубчатой кости на качество мясной массы [Текст] / В. А. Абалдова> // Ефективне птахівництво. - 2017. -
№ 8
. - С. 42-44 : ил. табл.
Рубрики:
Птахівництво--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса
--
переробка м'яса птиці
--
якість м'ясної маси птиці
Анотація:
Для улучшения качества мясной массы части тушек, имеющие трубчатые кости (крылья, ноги), не следует направлять на мехобвалку.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Абалдова, В. А.
Типы используемого оборудования для механической обвалки тушек птицы [Текст] / В. А. Абалдова> // Ефективне птахівництво. - 2018. -
№ 9
. - С. 34-38 : табл. - Начало. - 2018. - № 8
Рубрики:
Птиця--М'ясо--Переробка--Обладнання
Кл.слова (ненормовані):
обладнання для механічного обвалювання м'яса
--
шнекові пристрої
--
переробка м'яса птиці
Анотація:
Рассмотрены шнековые установи для механической обвалки тушек птицы на примере установок фирмы "Бихайв" и Уникон, а также дана характеристика установки Баадер для жиловки и отделения мягкой фракции (мяса) от жесткой (кости).
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Гоноцкий, В. А.
Биологическая ценность мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2016. -
№ 4
. - С. 40-43 : ил., табл.
Рубрики:
Птахопродукти--М'ясо--Переробка
Птахопродукти--М'ясо--Якість
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса птиці
--
якість м'яса птиці
--
переробка м'яса птиці
Анотація:
Качеству белка мяса птицы механической обвалки уделялось много внимания. Рядом ученых было показано, что качество белка механически обваленного мяса птицы сравнимо с качеством мяса ручной обвалки. Соблюдение температурных режимов при осуществлении механической обвалки является доминирующим фактором, определяющим качество мяса механической обвалки.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Гоноцкий, В. А.
Направления использования мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий, Л. П. Федина> // Ефективне птахівництво. - 2018. -
№ 3
. - С. 35-38 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці механічного обвалювання
--
переробка м'яса птиці
--
м'ясні продукти
--
якість ковбасного фаршу
Анотація:
Мясо птицы механической обвалки является продуктом животного происхождения и поэтому имеет существенные преимущества перед продуктами растительного происхождения. Оно содержит полноценные белки и липиды. Конечно, в зависимости от химического состава необходимо определить направление его использования.
Дод.точки доступу:
Федина, Л. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Гоноцкий, В. А
Влияние холодильной обработки и хранения на качественные характеристики мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2016. -
№ 9
. - С. 31-33 : ил., табл.
Рубрики:
Птахопродукти--М'ясо--Якість
Кл.слова (ненормовані):
м'ясопродукти
--
м'ясо птиці
--
переробка м'яса птиці
--
зберігання м'яса птиці
Анотація:
В мясной промышленности применяется ряд методов для консервирования мяса и мясопродуктов с целью предохранения их от порчи и увеличения сроков хранения. Наиболее распространенным методом консервирования принято считать обработку продуктов холодом. Вид холодильной обработки (охлаждение, подмораживание, замораживание) зависит от длительности предполагаемого хранения, вида сырья.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Гущин, В. В.
Прослеживаемость при производстве птицепродуктов: для чего это нужно? [Текст] / В. В. Гущин> // Ефективне птахівництво. - 2012. -
№ 1
. - С. 8-11
ББК
36.92
Рубрики:
Птахопродукти--Яйця--М'ясо
Харчові продукти--Контроль--Якість
Кл.слова (ненормовані):
переробка м'яса птиці
--
контроль харчових продуктів
--
система прослідковування
Анотація:
Обеспокоенность безопасностью потребительских свойств продуктов питания, возможно, никогда еще не была настолько высокой, как в настоящее время. Существенные негативные события в сфере производства продуктов питания (появление на рынке мяса говядины, пораженной прионами, обнаружение диоксинов в кормах для кур и сальмонелл - в мясе животных и птицы, случаи гриппа птиц) породили у потребителей сомнения и недоверие к продуктам, поставляемым на рынок.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
7.
Лаврова, Л.
Возможности применения МГС в производстве охлажденных полуфабрикатов из мяса птицы [Текст] / Л. Лаврова, Е. Борцова, А. Бадретдинова> // Ефективне птахівництво. - 2012. -
№ 2
. - С. 19-20 : табл.
ББК
36.92
Рубрики:
Птахівництво--М`ясні продукти--Технологія виробництва
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати
--
якість продукції
--
ПЕРЕРОБКА М'ЯСА ПТИЦІ
Анотація:
Использование охлажденного мяса птицы для производства полуфабрикатов обосновано тем, что в отличие от замороженного оно является более сочным и ароматным, в нем больше белков, витаминов, микроэлементов и других биологически активных веществ.
Дод.точки доступу:
Борцова, Е.; Бадретдинова, А.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
8.
Трухина, Т.
Экономическая эффективность глубокой переработки мяса птицы [Текст] / Т. Трухина> // Ефективне птахівництво. - 2012. -
№ 2
. - С. 15-18 : ил.
ББК
36.93
Рубрики:
Птахівництво--М`ясні продукти--Технологічні процеси--Якість продукції
Кл.слова (ненормовані):
переробка м'яса птиці
--
напівфабрикати
--
вивчення ринку м'яса
Анотація:
Глубокая переработка мяса птицы обеспечивает: комплексное рациональное использование сырья, получение продуктов, различных по потребительским свойствам и цене, химическому и биологическому составу.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)