Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=пристрої для обвалювання м'яса<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Абалдова В. А.
Назва : Влияние типа обвалочной установки на содержание соединительной ткани и пищевую ценность мяса механической обвалки
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2017. - № 12. - С. 42-44: ил., табл. (Шифр Е258059/2017/12)
Предметні рубрики: М'ясо-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): механічне обвалювання м'яса--пристрої для обвалювання м'яса--якість м'яса
Анотація: Мясо птицы механической обвалки имеет высокую биологическую ценность и, следовательно, может широко использоваться при производстве мясных продуктов. Мясо птицы механической обвалки с хорошими технологическими свойствами и химическим составом, оптимальным уровнем костных включений и их размеров из одного и того же сырья при соблюдении нормативных выходов можно получить на установках Уником-500, Баадер, ДМР-45.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)