Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=пробіотик<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Показані документи
с 1 за 8
>
1.
Лаврів, П.
Вітамінно-мінеральний премікс у поєднанні з
пробіотик
ом для профілактики сальмонельозу телят [Текст] / П. Лаврів> // Тваринництво України. - 2016. -
№ 1/2
. - С. 30-34 : рис., табл.
Рубрики:
Телята--Сальмонельози--Премікси--Профілактика
Телята--Ветеринарія
Кл.слова (ненормовані):
антиоксидантна система
--
ПОЛ (перокисне окиснення ліпідів)
--
комплекс
--
вітамінно-мінеральний премікс
--
пробіотик
Анотація:
Наведено результати експериментального вивчення впливу коригування антиоксидантної системи організму телят комплексом вітамінно-мінерального преміксу в поєднанні із
пробіотик
ом і вакцинацією проти сальмонельозу та його значення у профілактиці цього захворювання, а також представлено аспекти вивчення дії ПОЛ при використанні даних препаратів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Лихос, Деметріос
.
"І не бійтеся їсти салат руками!" Традиційна кухня Греції завжди була проста і стримана, тому - збалансована й здорова [Текст] : кулінарна подорож / Деметріос Лихос> // Україна молода. - 2012. -
22 серп.(№ 123)
. - С. 14. - Зміст: Дієтична олія і сир-
пробіотик
; "Дах" із фети ; Сувлакі замість гамбургера ; Менше супів, більше пиріжків і кавунів
ББК
36.997
Рубрики:
Кухня--Національні страви--Греція
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Машкін, Ю. О.
Вплив
пробіотик
а на показники крові курчат-бройлерів за різних способів утримання [Текст] / Ю. О. Машкін> // Сучасне птахівництво. - 2013. -
№ 10
. - С. 22-24 : табл. - Бібліогр.: с. 24
Рубрики:
Птахівництво
Курівництво
Пташники
Кл.слова (ненормовані):
курчата-бройлери
--
пробіотик
--
гемоглобін
--
загальний білок
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Осипенко, Сергій
.
Добриво-
пробіотик
LEANUM® в системі весняного живлення озимої культури [Текст] / Сергій Осипенко, Юрій Петренко> // Агроном. - 2020. -
№ 1
. - С. 98-99 : рис.
Рубрики:
Озимі зернові культури--Підживлення--Добрива
Кл.слова (ненормовані):
азотні добрива
--
фосфорно-калійні добрива
--
ріпак озимий
--
біомаса
Анотація:
Відновлення весняної вегетації для озимих культур є чи не найголовнішим періодом їх росту та розвитку. Нині система живлення озимих культур ґрунтується на основному внесенні фосфорно-калійних добрив і весняних підживленнях азотними добривами. Автори статті пропонують добриво-
пробіотик
LEANUM® в системі весняного живлення озимих культур.
Дод.точки доступу:
Петренко, Юрій
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Подолян, Ю.
Забійні якості перепелів під впливом пробіотичної добавки [Текст] / Ю. Подолян, Р. Чудак, Г. Огороднічук> // Тваринництво України. - 2011. -
№ 11
. - С. 30-33 : табл. - Бібліогр.: с. 33
Рубрики:
Перепели--Догляд--М'ясо
Кл.слова (ненормовані):
пробіотик
--
забійні показники
Анотація:
Встановлено, що використання у годівлі перепелів пробіотичної добавки справляє позитивний вплив на передзабійну живу масу, а також підвищує масу непатраної, напівпатраної та патраної тушок. З'ясовано, що за додаткового споживання досліджуваного
пробіотик
а негативної дії на масу внутрішніх та органів травлення перепелів не виявлено.
Дод.точки доступу:
Чудак, Р.; Огороднічук, Г.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Подолян, Ю.
М'ясо буде смачнішим, якщо курчата вживатимуть
пробіотик
[Текст] / Ю. Подолян, Р. Чудак, О. Вознюк> // Тваринництво України. - 2011. -
№ 12
. - С. 30-33 : табл. - Бібліогр.: с. 33
ББК
46.8
Рубрики:
Птахівництво--Курівництво--Догляд--Корми
М'ясні продукти--Птахопродукти
Кл.слова (ненормовані):
курчата-бройлери
--
годівля
--
пробіотик
--
якість м'яса
Анотація:
Виявлено, що включення пробіотичної добавки у раціони курчат-бройлерів справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м'язів птиці: м'ясо стає соковитішим і ніжнішим на смак. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва.
Дод.точки доступу:
Чудак, Р.; Вознюк, О.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
7.
Пробіотик
і адаптаційна
здатність перепелів в умовах інтенсивної технології [Текст] / В. І. Бесулін [та ін.]> // Сучасне птахівництво. - 2012. -
№ 4
. - С. 24-28 : табл. - Бібліогр.: с. 28
Рубрики:
Птахівництво
Перепели
Годування
Кл.слова (ненормовані):
адаптація
--
перепеленята
--
інтенсивна технологія
--
пробіотик
--
морфологія
--
імунітет
Дод.точки доступу:
Бесулін, В. І.; Меркулова, І. В.; Гордієнко, В. М.; Кузьменко, П. І.; Фоменко, С. Г.; Кривицька, Я. О.; Летінська, О. Л.; Міхно, О. В.; Уманець, А. В.; Усата, Н. О.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
8.
Пробіотик
и в годівлі
поросят [Текст] / Є. Трачук [та ін.]> // Тваринництво України. - 2012. -
№ 3
. - С. 32-35 : табл. - Бібліогр.: с. 35
ББК
46.5
Рубрики:
Свинарство--Поросята--Годування--
Пробіотик
и
Кл.слова (ненормовані):
бактеріальний препарат
--
пробіотик
--
молодняк свиней
--
продуктивність
--
відгодівельні показники
Анотація:
Досліджено ефективність застосування пробіотичних препаратів в раціонах молодняку свиней.
Дод.точки доступу:
Трачук, Є.; Вознюк, О.; Курочка, М.; Носалюк, О.; Болоховський, В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)