Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=пробіотик<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Подолян Ю., Чудак Р., Огороднічук Г.
Назва : Забійні якості перепелів під впливом пробіотичної добавки
Місце публікування : Тваринництво України. - 2011. - № 11. - С. 30-33: табл. (Шифр Т415903/2011/11)
Примітки : Бібліогр.: с. 33
Предметні рубрики: Перепели-- Догляд-- М'ясо
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пробіотик--забійні показники
Анотація: Встановлено, що використання у годівлі перепелів пробіотичної добавки справляє позитивний вплив на передзабійну живу масу, а також підвищує масу непатраної, напівпатраної та патраної тушок. З'ясовано, що за додаткового споживання досліджуваного пробіотика негативної дії на масу внутрішніх та органів травлення перепелів не виявлено.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 46.8
Автор(и) : Подолян Ю., Чудак Р., Вознюк О.
Назва : М'ясо буде смачнішим, якщо курчата вживатимуть пробіотик
Місце публікування : Тваринництво України. - 2011. - № 12. - С. 30-33: табл. (Шифр Т415903/2011/12)
Примітки : Бібліогр.: с. 33
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахівництво-- Курівництво-- Догляд-- Корми
М'ясні продукти-- Птахопродукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): курчата-бройлери--годівля--пробіотик--якість м'яса
Анотація: Виявлено, що включення пробіотичної добавки у раціони курчат-бройлерів справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м'язів птиці: м'ясо стає соковитішим і ніжнішим на смак. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 46.5
Автор(и) : Трачук Є., Вознюк О., Курочка М., Носалюк О., Болоховський В.
Назва : Пробіотики в годівлі поросят
Місце публікування : Тваринництво України. - 2012. - № 3. - С. 32-35: табл. (Шифр Т415903/2012/3)
Примітки : Бібліогр.: с. 35
ББК : 46.5
Предметні рубрики: Свинарство-- Поросята-- Годування-- Пробіотики
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бактеріальний препарат--пробіотик--молодняк свиней--продуктивність--відгодівельні показники
Анотація: Досліджено ефективність застосування пробіотичних препаратів в раціонах молодняку свиней.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бесулін В. І., Меркулова І. В., Гордієнко В. М., Кузьменко П. І., Фоменко С. Г., Кривицька Я. О., Летінська О. Л., Міхно О. В., Уманець А. В., Усата Н. О.
Назва : Пробіотик і адаптаційна здатність перепелів в умовах інтенсивної технології
Місце публікування : Сучасне птахівництво. - Київ: Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2012. - № 4. - С. 24-28: табл. (Шифр С836120/2012/4)
Примітки : Бібліогр.: с. 28
Предметні рубрики: Птахівництво
Перепели
Годування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): адаптація--перепеленята--інтенсивна технологія--пробіотик--морфологія--імунітет
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 36.997
Автор(и) : Лихос, Деметріос
Назва : "І не бійтеся їсти салат руками!" Традиційна кухня Греції завжди була проста і стримана, тому - збалансована й здорова : кулінарна подорож
Місце публікування : Україна молода. - 2012. - 22 серп.(№ 123). - С. 14 (Шифр У559067/2012/123)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні страви --Греція
Зміст : Дієтична олія і сир-пробіотик ; "Дах" із фети ; Сувлакі замість гамбургера ; Менше супів, більше пиріжків і кавунів
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Машкін Ю. О.
Назва : Вплив пробіотика на показники крові курчат-бройлерів за різних способів утримання
Місце публікування : Сучасне птахівництво. - 2013. - № 10. - С. 22-24: табл. (Шифр С836120/2013/10)
Примітки : Бібліогр.: с. 24
Предметні рубрики: Птахівництво
Курівництво
Пташники
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): курчата-бройлери--пробіотик--гемоглобін--загальний білок
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Лаврів П.
Назва : Вітамінно-мінеральний премікс у поєднанні з пробіотиком для профілактики сальмонельозу телят
Місце публікування : Тваринництво України. - 2016. - № 1/2. - С. 30-34: рис., табл. (Шифр Т415903/2016/1/2)
Предметні рубрики: Телята-- Сальмонельози-- Премікси-- Профілактика
Телята-- Ветеринарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): антиоксидантна система--пол (перокисне окиснення ліпідів)--комплекс--вітамінно-мінеральний премікс--пробіотик
Анотація: Наведено результати експериментального вивчення впливу коригування антиоксидантної системи організму телят комплексом вітамінно-мінерального преміксу в поєднанні із пробіотиком і вакцинацією проти сальмонельозу та його значення у профілактиці цього захворювання, а також представлено аспекти вивчення дії ПОЛ при використанні даних препаратів.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Осипенко, Сергій, Петренко, Юрій
Назва : Добриво-пробіотик LEANUM® в системі весняного живлення озимої культури
Місце публікування : Агроном. - 2020. - № 1. - С. 98-99: рис. (Шифр А590564/2020/1)
Предметні рубрики: Озимі зернові культури-- Підживлення-- Добрива
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): азотні добрива--фосфорно-калійні добрива--ріпак озимий--біомаса
Анотація: Відновлення весняної вегетації для озимих культур є чи не найголовнішим періодом їх росту та розвитку. Нині система живлення озимих культур ґрунтується на основному внесенні фосфорно-калійних добрив і весняних підживленнях азотними добривами. Автори статті пропонують добриво-пробіотик LEANUM® в системі весняного живлення озимих культур.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)