Пошуковий запит: (<.>K=продовольчі ресурси<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9 |
>1.
| Пиріг Організація продовольчої справи/Руслан Пиріг // Тваринництво України, 2016. т.№ 6.-С.34-39
|
>2.
| Шубравська О. В. Агропродовольчий розвиток України в контексті глобальних викликів/О. В. Шубравська // Економіка АПК, 2014. т.№ 7.-С.52-58
|
>3.
| Колюбакін Володимир Чому дорожчає продовольство?/Володимир Колюбакін // Урядовий кур'єр, 2021. т.18 трав. (№ 93).-С.1, 4
|
>4.
| Бабич М. М. Індикатори продовольчої безпеки в Україні: тенденції розвитку/М. М. Бабич // Економіка АПК, 2018. т.№ 5.-С.41-50
|
>5.
| Сичевському Миколі Петровичу - 60 // Економіка АПК, 2013. т.№ 11.-С.137-138
|
>6.
| Бурик А. Ф. Підвищення ефективності виробництва молока в сільськогосподарських підприємствах регіону/А. Ф. Бурик, А. В. Мовчанюк // Економіка АПК, 2011. т.№ 4.-С.7-11
|
>7.
| Гребенюк М. Правовий механізм гарантування продовольчої безпеки в сучасних умовах/М. Гребенюк // Право України. -Київ:Ін-Юре, 2010,N N 12.-С.244-251.
|
>8.
| Шевчук В. Ідеї фізичної економії та європейська інтеграція України/В. Шевчук // Фінансовий ринок України, 2012. т.№ 12.-С.33-35
|
>9.
| Збарський В. К. Особисті селянські господарства у формуванні продовольчої безпеки України/В. К. Збарський, О. О. Волошин // Економіка АПК, 2012. т.№ 2.-С.22-26
|
|