Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=процесний підхід<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.290-21
Автор(и) : Елиферов, Виталий
Назва : Принципы построения системы менеджмента на основе здравого смысла
Місце публікування : Менеджмент и менеджер. - 2010. - № 11-12. - С. 20-24.
ББК : 65.290-21
Предметні рубрики: Система менеджменту
Стратегія організації
Керівництво організації
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): процесний підхід--системний підхід--прийняття рішень
Анотація: У статті розглянуто сформульовані для застосування в стандартах менеджменту якості принципи, які діють для побудови системи успішного менеджменту в будь-якій організації.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.38
Автор(и) : Тігарєва, Віра
Назва : Порівняльна характеристика функціонального і процесного підходів до управління підприємствами сфери зв’язку та інформатизації на сучасному етапі розвитку
Місце публікування : Банківська справа. - 2015. - № 3. - С. 94-107: табл. (Шифр Б681789/2015/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.38
Предметні рубрики: Управління підприємствами-- Сфера зв’язку
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): функціональний підхід--процесний підхід
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мотузка, Юлія
Назва : Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід
Місце публікування : Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 16-26: рис. (Шифр М519090/2017/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 24-26
УДК : 005.6:[641.1:613.2.032.33]
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): життєвий цикл товару--процесний підхід--система управління якістю--споживач
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Лопатинський Ю. М., Кифяк В. І.
Назва : Методичний інструментарій реінжинірингу інституційної структури аграрного сектору національної економіки
Місце публікування : Економіка АПК. - 2018. - № 9. - С. 62-68 (Шифр Е969742/2018/9)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Аграрний сектор-- Інституційний підхід
Аграрні відносини-- Напрями розвитку
Анотація: Мета статті - обгрунтувати доцільність використання основних положень реінжинірингу бізнес-процесів як ефективної методики трансформації інституційної структури аграрного сектору національної економіки. Застосування методу моделювання реінжинірингу інституційної структури дає змогу сформувати оптимальну структуру виробництва аграрної продукції за реальних умов господарювання.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)