Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=рецептури борошняного кондитерського виробу<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.681
Автор(и) : Гуменюк, Оксана, Ксенюк, Марія, Дениско, Ольга, Кирій, Аліна
Назва : Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 165-169: рис., табл. (Шифр Т871273/2019/2)
Примітки : Бібліогр.: с. 168-169
УДК : 664.681
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Технологія виробництва-- Жири
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транс-ізомерні жирні кислоти--бітартрат калію--харчові добавки стабілізуючої дії--полісахариди і білки--альтернативні джерела жирової сировини--рецептури борошняного кондитерського виробу
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)