Пошуковий запит: (<.>K=світовий ринок<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Петрова Г.Є. Ефективність діяльності українських підприємств на світовому ринку/Г. Є. Петрова // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. -Запоріжжя:Класичний приватний університет, 2009,N N 4.-С.151-157
|
>2.
| Бардзіловський В. П. Україна на світовому ринку: проблеми та перспективи в контексті світової кризи/Бардзіловський В. П. // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво, 2011. т.№ 4.-С.5-8
|
>3.
| Парканский А. Б. Новейшие тенденции в американо-китайском инвестиционном взаимодействии/А. Б. Парканский // США. Канада: экономика, политика, культура, 2011. т.№ 9.-С.3-18
|
>4.
| Кулініч О. М. Глобальні тенденції та перспективи розвитку світового ринку природного газу/О. М. Кулініч // Зовнішня торгівля: право та економіка, 2011. т.№ 3/4.-С.21-29
|
>5.
| Карабаза І. А. Макроекономічні причини невизначеності на світовому ринку залізорудної сировини/І. А. Карабаза // Формування ринкових відносин в Україні, 2011. т.№ 11.-С.118-121
|
>6.
| Фисинин В. И. Птицеводство России в 2011 году: состояние и перспективы инновационного развития до 2020 года/В. И. Фисинин // Ефективне птахівництво, 2012. т.№ 6.-С.16-22
|
>7.
| Гвоздь В. С. Пропозиції щодо зменшення негативного впливу зовнішніх шоків на економіку України/В. С. Гвоздь // Формування ринкових відносин в Україні, 2012. т.№ 7/8.-С.48-52 (№8)
|
>8.
| Андрійчук В. Г. Стратегічні пріоритетні орієнтири і парадигми забезпечення інноваційно-модернізаційного розвитку економіки України/В. Г. Андрійчук // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право, 2012. т.№ 4.-С.5-13
|
>9.
| Петруха Розвиток бурякоцукрового підкомплексу АПК Російської Федерації: український вимір/Сергій Петруха, Ніна Петруха, Костянтин Куницький // Економіст. -К., 2013. т.№ 12.-С.36-42
|
>10.
| Ємцев В. І. Впровадження комплексних систем управління якістю продукції як об`єктивна необхідність розвитку конкурентоспроможності підприємств/В. І. Ємцев, І. В. Ємцева // Наукові праці національного університету харчових технологій, 2015. т.Том 21 № 5.-С.108-118
|
|
|