Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=споживчий ринок<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 67.9(4Укр)303
Автор(и) : Іваненко Л. М.
Назва : Сутність державного регулювання у сфері захисту прав споживачів
Місце публікування : Вісник господарського судочинства. - 2011. - № 6. - С. 115-120 (Шифр В475483/2011/6)
ББК : 67.9(4Укр)303
Предметні рубрики: Права і свободи людини-- Захист прав споживачів --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): права споживачів--правове регулювання--споживчий ринок
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 338.24
Автор(и) : Андрощук Г. О.
Назва : Адаптивні технології: перспективи і проблеми 3D-друку
Місце публікування : Наука. Технології. Інновації. - 2017. - № 1. - С. 68-77: табл. (Шифр Н310037/2017/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 75-76
УДК : 338.24
Предметні рубрики: Наука-- Технологія-- Інновації
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): інтелектуальна власність--патентний ландшафт--споживчий ринок
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Баль А. В., Бугас В. В.
Назва : Формування оптимального товарного асортименту ТОВ "Профремпостач"
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2015. - № 12. - С. 147-150 (Шифр Ф241809/2015/12)
Примітки : Бібліогр.: с. 150
Предметні рубрики: Товарна політика
Конкурентоспроможність
Кон'юнктура ринку --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): споживчий ринок--покупці--фінансові ресурси
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Безпарточний М. Г.
Назва : Використання реінжинірингу при оптимізації бізнес-процесів підприємств оптової торгівлі регіону
Місце публікування : Регіональна економіка. - 2018. - № 2. - С.80-88 (Шифр Р170340/2018/2)
Примітки : текст ст. англ. мов. - Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Економіка підприємста-- Менеджмент
Реінжиніринг-- Бізнес-процеси
Анотація: Встановлено, що осноною метою реінжинірингу бізнес-процесів є зниження операційних витрат і збільшення прибутку, ідентифіковано основні напрямки оптимізації: удосконалення техніко-технологічної структури, формування ефективної кадрової політики, покращення торгівельного і логістичного сервісу.
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Газуда, Михайло
Назва : Брендинг як компонента маркетингового менеджменту виноробної промисловості
Місце публікування : Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2016. - № 1. - С. 94-98: рис. (Шифр П147728/2016/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 97-98
Предметні рубрики: Виноробство-- Маркетинговий менеджмент-- Брендинг --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): брендингова стратегія--споживчий ринок--державна підтримка--спеціальні преференції--ефективний бренд--реклама
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Голованова, Майя, Каменєва, Зоя, Хижа, Валерія
Назва : Інтеграція України до європейського ринку органічної замороженої продукції
Місце публікування : Маркетинг в Українi. - 2019. - № 4. - С. 21-33: рис., табл. (Шифр М636468/2019/4)
Примітки : Бібліогр.: с. 33
Предметні рубрики: Ринок замороженої продукції-- Інтеграція-- Європейський ринок
Міжнародна торгівля --Україна --Європейський Союз (ЄС)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заморожені овочі--споживчий ринок--асортимент продукції--веганські страви
Анотація: Ринок органічних продуктів харчування є і залишається привабливим сегментом як для виробників, так і для ритейлу. Зрушення, викликані споживачами, надають виробникам і роздрібним торговцям можливість перезавантажити себе і змінити ринкове середовище відповідно до викликів сучасності. Нові органічні продукти повинні відповідати запитам й очікуванням клієнта, приносити йому відповідне задоволення та вигоду. Авторки статті розповідають про інтеграцію України до європейського ринку органічної замороженої продукції і стверджують, що основні тенденції даної галузі сприяють змінам в напрямку більш корисного й стійкого майбутнього серед продуктів харчування.
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.9(4Укр)32
Автор(и) : Жук В. М.
Назва : Економічна наука в забезпеченні розвитку агропродовольчої галузі
Місце публікування : Економіка АПК. - 2014. - № 7. - 12-19: фот.цв.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.9(4Укр)32
Предметні рубрики: Аграрна наука-- Наукоємність виробництва
Продовольчі ресурси-- Формування --Україна
Анотація: Розглянуто результати наукових досліджень наукових установ (НУ) Відділення аграрної економіки і продовольства НААН за 2013 р., національно-селянський вектор земельної реформи, дії щодо забезпечення зростаючої динаміки виробництва продукції по Програмі-2020.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сатіна Г. М., Мазур К. В.
Назва : Основні проблеми та перспективи розвитку ринку фундука в Україні
Місце публікування : Економіка АПК. - 2019. - № 11. - С. 35-41: табл. (Шифр Е969742/2019/11)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Споживчий ринок-- Фундук --Україна
Анотація: Мета статті - обгрунтувати умови для насичення внутрішнього ринку фундука та розвитку експорту, проаналізувати кон’юнктуру вітчизняного ринку, окреслити проблеми та перспективи влаштування промислового фундукарства, запропонувати низку заходів для конкурентоспроможного розвитку галузі. Встановлено кількісні та якісні параметри виробництва фундука, визначено місткості внутрішнього ринку, надано оцінку ефективності промислових технологій, запропоновано заходи розвитку галузі. Доведено, що закладання в Україні промислових садів фундука площею 5 тис. га дозволить підвищити рівень виробництва цих горіхів до 0,4 кг на одну особу за сучасного рівня споживання усіх горіхоплідних 0,8 кг. Це сприятиме імпортозаміщенню фундука на вітчизняному ринку та розвитку його експорту.
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.9(4Укр)
Автор(и) : Скрипник А. В., Зінчук Т. Ю.
Назва : Інформаційна складова продовольчої безпеки України
Місце публікування : Економіка АПК. - 2012. - № 9. - С. 103-111: рис. (Шифр Е969742/2012/9)
Примітки : Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК : 65.9(4Укр)
Предметні рубрики: Продовольчі ресурси-- Формування --Україна
Агропродовольча система України-- Продовольча безпека
Економіка України-- Інформаційний розвиток
Анотація: На прикладі цінових шоків розглянуто взаємозв'язок між інформаційною та продовольчою безпекою, пропонується інший підхід до визначення продовольчої безпеки, що враховує реалії розвитку країни з відкритою економікою.
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.9(4Укр)32/Ш 70
Автор(и) : Кулаєць М. М., Бабієнко М. Ф., Витвицька О. Д., Усаченко Л. М.
Назва : Шляхи підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції та продуктів харчування
Місце публікування : Економіка АПК. - 2012. - № 9. - С. 24-27 (Шифр Е969742/2012/9)
Примітки : Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК : 65.9(4Укр)32
Предметні рубрики: Економіка сільського господарства-- Сільськогосподарська продукція-- Конкурентоспроможність
Агропродовольчий ринок-- Світовий-- Перспективи для України
Анотація: Висвітлено стан і перспективи формування конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції й продуктів харчування в Україні та світі, поглиблено теоретико-методологічні й практичні засади інноваційного сприяння їх конкурентоспроможності.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)