Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=ступень подрібнення<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Єлецька Т., Василевський М.
Назва
: Для повноцінного засвоєння
Місце публікування
: Тваринництво України. - 2011. - № 6. - С. 31-34: табл., фотогр. (Шифр Т415903/2011/6)
Примітки
: Бібліогр.: с. 34
Предметні рубрики:
Тваринництво-- Велика рогата худоба-- Корми
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): поживні речовини--
ступень подрібнення
--рівень годівлі
Анотація:
Наведено дані досліджень впливу розміру часток сіна на перетравність поживних речовин. Подрібнення зумовлює зменшення перетравності сирої клітковини та безазотистих екстрактивних речовин, підвищення перетравності сирого жиру и сирого протеїну.
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)