Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=технологічні методи пакування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Слободян О. П., Сулейко Т. Л.
Назва : Сучасне пакування харчових продуктів - безпека харчування споживача
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 1. - С. 22-23: фот. (Шифр Б261367/2020/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 23
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Тара-- Безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість і безпечність харчових продуктів--полімерні пакувальні матеріали--первинне пакування--законодавство--технологічні методи пакування--упаковка з модифікованим складом газової атмосфери--упаковка з регульованим складом газової атмосфери--активна модифікована атмосфера--пасивна модифікована атмосфера
Анотація: Основне завдання упаковки - зберегти початкові властивості і характеристики харчового продукту, а також захистити його від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Нові упаковки створюють додаткові споживчі зручності і не тільки зберігають початкові характеристики продукту, а й покращують його якість.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)