Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=технологічні методи пакування<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Слободян О. П., Сулейко Т. Л.
Назва
: Сучасне пакування харчових продуктів - безпека харчування споживача
Місце публікування
: Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 1. - С. 22-23: фот. (Шифр Б261367/2020/1)
Примітки
: Бібліогр.: с. 23
Предметні рубрики:
Харчові продукти-- Тара-- Безпека
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): якість і безпечність харчових продуктів--полімерні пакувальні матеріали--первинне пакування--законодавство--
технологічні методи пакування
--упаковка з модифікованим складом газової атмосфери--упаковка з регульованим складом газової атмосфери--активна модифікована атмосфера--пасивна модифікована атмосфера
Анотація:
Основне завдання упаковки - зберегти початкові властивості і характеристики харчового продукту, а також захистити його від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Нові упаковки створюють додаткові споживчі зручності і не тільки зберігають початкові характеристики продукту, а й покращують його якість.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)