Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=фазові переходи<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Сімахіна Г. О. Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні/Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій, 2015. т.Том 21 № 5.-С.225-231
2.

Сімахіна Г. О. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою/Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій, 2015. т.Том 21 № 4.-С.198-205
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)