Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=ферментативний пептон<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 638.144:66464.2
Автор(и)
: Недашківський В., Недашківська Н.
Назва
: Вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги
Місце публікування
: Тваринництво України. - 2019. - № 3/4. - С. 22-25: іл., табл. (Шифр Т415903/2019/3/4)
Примітки
: Бібліогр.: с. 25
УДК
: 638.144:66464.2
Предметні рубрики:
Бджоли-- Корми-- Продукти бджільництва
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): підгодівля бджіл--соєве борошно--виробництво перги--нектаро-пилконоси--сільськогосподарські медоноси--
ферментативний пептон
Анотація:
Вивчено вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги. Доведено, що обсяги виробництва продукції бджільництва залежать від ряду факторів, зокрема, сили бджолиних сімей, забезпечення їх кормом та умов утримання і догляду. Підгодівля бджіл соєвим пептоном із розрахунку 5 % у складі цукрової пудри по 300 грам на добу протягом десяти діб у період підтримуючого медозбору сприяє підвищенню виробництва перги на 26,4 %. У бджолиних сім'ях, яким згодовували цукрову пудру із соєвим пептоном, спостерігалась вища інтенсивність нарощування бджіл на 25,2 % та виробництво перги на 22,9 %.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)