Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=харчова цінність хлібобулочних виробів<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 664.641.4
Автор(и)
: Денисова, Наталя, Гаркава, Аліна, Буяльська, Наталія
Назва
: Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба
Місце публікування
: Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 129-136: табл. (Шифр Т871273/2019/2)
УДК
: 664.641.4
Предметні рубрики:
Хлібопекарське виробництво
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): закваски спонтанного бродіння--технологія виготовлення--
харчова цінність хлібобулочних виробів
--технологічне перероблення зерна--контроль якості заквасок--дослідження якості тіста--кислотність закваски і тіста
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)