Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчові технології<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Сінат-Радченко Д. Є. Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м'ясо-молочної промисловості/Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наукові праці національного університету харчових технологій, 2015. т.Том 21 № 5.-С.206-210
2.

Сімахіна Г. О. Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні/Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій, 2015. т.Том 21 № 5.-С.225-231
3.

Чумаченко І. П. Науково-дослідний інститут технологій та якості продукції тваринництва НУБІП України - стан, досягнення, перспективи роботи/І. П. Чумаченко, Н. П. Пономаренко // Сучасне птахівництво. -Київ, 2016. т.№ 5/6.-С.12-13
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)