Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=харчові технології<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сінат-Радченко Д. Є., Масліков М. М., Масліков М. О.
Назва : Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м'ясо-молочної промисловості
Місце публікування : Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 206-210: рис., табл. (Шифр Н187698/2015/21/5)
Примітки : Бібліогр.: с. 210
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Молочне виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): м'ясо--сир--температура--заморожування--частка вимороженої води--харчові технології
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В.
Назва : Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні
Місце публікування : Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231: табл. (Шифр Н187698/2015/21/5)
Примітки : Бібліогр.: с. 231
Предметні рубрики: Ягоди-- Заморожування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові технології--фазові переходи--кристалізація--біологічна цінність--холодильне оброблення--кріоушкодження--напівфабрикати--швидкість заморожування
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Чумаченко І. П., Пономаренко Н. П.
Назва : Науково-дослідний інститут технологій та якості продукції тваринництва НУБІП України - стан, досягнення, перспективи роботи
Місце публікування : Сучасне птахівництво. - Київ, 2016. - № 5/6. - С. 12-13: фот. (Шифр С836120/2016/5/6)
Предметні рубрики: Тваринництво-- Вирощування-- Якість продукції
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові технології--біоресурси--поживні речовини
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)