Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=харчові технології<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Сінат-Радченко Д. Є., Масліков М. М., Масліков М. О.
Назва
: Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м'ясо-молочної промисловості
Місце публікування
: Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 206-210: рис., табл. (Шифр Н187698/2015/21/5)
Примітки
: Бібліогр.: с. 210
Предметні рубрики:
М'ясне виробництво-- Молочне виробництво
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): м'ясо--сир--температура--заморожування--частка вимороженої води--
харчові технології
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В.
Назва
: Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні
Місце публікування
: Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231: табл. (Шифр Н187698/2015/21/5)
Примітки
: Бібліогр.: с. 231
Предметні рубрики:
Ягоди-- Заморожування
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
харчові технології
--фазові переходи--кристалізація--біологічна цінність--холодильне оброблення--кріоушкодження--напівфабрикати--швидкість заморожування
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Чумаченко І. П., Пономаренко Н. П.
Назва
: Науково-дослідний інститут технологій та якості продукції тваринництва НУБІП України - стан, досягнення, перспективи роботи
Місце публікування
: Сучасне птахівництво. - Київ, 2016. - № 5/6. - С. 12-13: фот. (Шифр С836120/2016/5/6)
Предметні рубрики:
Тваринництво-- Вирощування-- Якість продукції
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
харчові технології
--біоресурси--поживні речовини
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)