Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=цукрова тростина<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 42.15
Автор(и)
: Калетнік Г. М., Пришляк Н. В.
Назва
: Виробництво біоетанолу з цукрових буряків - один із головних чинників стабілізації галузі
Місце публікування
: Економіка АПК. - 2013. - № 3. - С. 65-69: рис. (Шифр Е969742/2013/3)
Примітки
: Бібліогр. в кінці ст.
ББК
: 42.15
Предметні рубрики:
Рослинництво-- Буряки цукрові-- Вирощування
Бурякоцукрова галузь-- Зовнішньоекономічна діяльність
Енергетика України-- Біосировина
Анотація:
Обгрунтовано теоретико-методологічні і концептуальні засади розвитку виробництва біоетанолу з цукрових буряків та визначено місце цього виду діяльності у формуванні ефективності буряко-цукрової галузі України.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
:
Назва
: Замість цукру
Місце публікування
: Пасіка/ комент. М. Горніча ; пер. М. Горніча. - 2019. - № 6. - С. 24-25 (Шифр П521625/2019/6)
Предметні рубрики:
Цукор-- Вживання-- Наслідки-- Здоров'я людини
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): природні підсолоджувачі--фруктоза--
цукрова тростина
--кето-дієта
Анотація:
Ожиріння, хронічне запалення, діабет все більш пов'язують з вживанням цукру. Виробники та споживачі в США обмежують вживання солодкого і уважніше ставляться до того, що робить продукцію солодкою. Таким чином, у статті наведено природні продукти, які мають кращі властивості ніж цукор і можуть повністю його замінити.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)