Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=цукрова тростина<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 42.15
Автор(и) : Калетнік Г. М., Пришляк Н. В.
Назва : Виробництво біоетанолу з цукрових буряків - один із головних чинників стабілізації галузі
Місце публікування : Економіка АПК. - 2013. - № 3. - С. 65-69: рис. (Шифр Е969742/2013/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 42.15
Предметні рубрики: Рослинництво-- Буряки цукрові-- Вирощування
Бурякоцукрова галузь-- Зовнішньоекономічна діяльність
Енергетика України-- Біосировина
Анотація: Обгрунтовано теоретико-методологічні і концептуальні засади розвитку виробництва біоетанолу з цукрових буряків та визначено місце цього виду діяльності у формуванні ефективності буряко-цукрової галузі України.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) :
Назва : Замість цукру
Місце публікування : Пасіка/ комент. М. Горніча ; пер. М. Горніча. - 2019. - № 6. - С. 24-25 (Шифр П521625/2019/6)
Предметні рубрики: Цукор-- Вживання-- Наслідки-- Здоров'я людини
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): природні підсолоджувачі--фруктоза--цукрова тростина--кето-дієта
Анотація: Ожиріння, хронічне запалення, діабет все більш пов'язують з вживанням цукру. Виробники та споживачі в США обмежують вживання солодкого і уважніше ставляться до того, що робить продукцію солодкою. Таким чином, у статті наведено природні продукти, які мають кращі властивості ніж цукор і можуть повністю його замінити.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)