Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=цукрові заводи з новою технологією виробництва цукру<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 613.6:614.7:664.1
Автор(и)
: Makhniuk V. M., Pelekh L. V., Melnychenko S. O., Honcharuk V. S.
Назва
: Implementation of measures for minimization of environmental impact and preservation of public health at modern domestic sugar-refineries within the directives 2008/50/EU
Паралельн. назви
:Реалізація заходів мінімізації впливу на довкілля та збереження громадського здоров'я на сучасних вітчизняних цукрових заводах у рамках директиви 2008/50/ЄС
Місце публікування
: Довкілля та здоров'я. - 2019. - № 3. - С. 69-75: табл., рис. (Шифр Д459374/2019/3)
Примітки
: Бібліогр.: с. 75
УДК
: 613.6:614.7:664.1
Предметні рубрики:
Цукрове виробництво-- Відходи-- Вплив-- Довкілля
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): санітарно-гігієнічні вимоги--проектні матеріали--виробничі відходи--
цукрові заводи з новою технологією виробництва цукру
--новітні технології--забруднюючі речовини--атмосферне повітря
Анотація:
Проаналізовано проектні матеріали діючих цукрових заводів з різними технологіями поводження з виробничими відходами, зокрема з сирим жомом. Для порівняня з традиційними технологіями виробництва було проведено дослідження на цукровому заводі з новою технологією сушки жому. За результатами наукових досліджень встановлено, що ліквідація жомових ям та перехід на нову технологію зменшує техногенне навантаження на довкілля.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)