Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=швидкість заморожування<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В.
Назва
: Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні
Місце публікування
: Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231: табл. (Шифр Н187698/2015/21/5)
Примітки
: Бібліогр.: с. 231
Предметні рубрики:
Ягоди-- Заморожування
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): харчові технології--фазові переходи--кристалізація--біологічна цінність--холодильне оброблення--кріоушкодження--напівфабрикати--
швидкість заморожування
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)