Пошуковий запит: (<.>K=якість м'яса<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6 |
>1.
| Подолян Ю. М'ясо буде смачнішим, якщо курчата вживатимуть пробіотик/Ю. Подолян, Р. Чудак, О. Вознюк // Тваринництво України, 2011. т.№ 12.-С.30-33
|
>2.
| Войтенко С. Ретроогляд оцінювання якості м'яса свиней миргородської породи/С. Войтенко // Тваринництво України, 2013. т.№ 7/8.-С.9-13
|
>3.
| Радченко М. Н. Влияние скорости роста в эмбриональный период на выращивание бройлеров/М. Н. Радченко, А. Б. Мальцев, А. Б. Дымков // Ефективне птахівництво, 2013. т.№ 9.-С.27-28
|
>4.
| Войтенко С. Ефективне поєднання різнопородних свиней м'ясної продуктивності/С. Войтенко, М. Петренко // Тваринництво України, 2013. т.№ 11.-С.10-14
|
>5.
| Шебаніну В'ячеславу Сергійовичу - 65 // Економіка АПК, 2014. т.№ 1.-С.150-151
|
>6.
| Абалдова В. А. Влияние типа обвалочной установки на содержание соединительной ткани и пищевую ценность мяса механической обвалки/В. А. Абалдова // Ефективне птахівництво, 2017. т.№ 12.-С.42-44
|
|