Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=якість м'яса<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 46.8
Автор(и) : Подолян Ю., Чудак Р., Вознюк О.
Назва : М'ясо буде смачнішим, якщо курчата вживатимуть пробіотик
Місце публікування : Тваринництво України. - 2011. - № 12. - С. 30-33: табл. (Шифр Т415903/2011/12)
Примітки : Бібліогр.: с. 33
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахівництво-- Курівництво-- Догляд-- Корми
М'ясні продукти-- Птахопродукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): курчата-бройлери--годівля--пробіотик--якість м'яса
Анотація: Виявлено, що включення пробіотичної добавки у раціони курчат-бройлерів справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м'язів птиці: м'ясо стає соковитішим і ніжнішим на смак. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Войтенко С.
Назва : Ретроогляд оцінювання якості м'яса свиней миргородської породи
Місце публікування : Тваринництво України. - 2013. - № 7/8. - С. 9-13: ілюстр. (Шифр Т415903/2013/7/8)
Предметні рубрики: Тваринництво
Свинарство
Селекція
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість м'яса--миргородська порода--свині--фізико-хімічні показники
Анотація: У статті розглянуто питання якості м'яса свиней миргородської породи як за чистопородного розведення, так і схрещування чи гібридизації з тваринами різного напряму продуктивності. Проаналізовані результати власних досліджень та ряду інших авторів вказують на високу енергетичну поживність м'яса свиней миргородської породи, високий вміст жиру та втрати при кулінарній обробці за нижчої ніжності та інтенсивності забарвлення, порівняно із помісними тваринами чи спеціалізованими лініями м'ясного напряму продуктивності.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Радченко М. Н., Мальцев А. Б., Дымков А. Б.
Назва : Влияние скорости роста в эмбриональный период на выращивание бройлеров
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2013. - № 9. - С. 27-28: ил. (Шифр Е258059/2013/9)
Примітки : Библиогр.: с. 28
Предметні рубрики: Птахівництво
Селекція
Ембріогенез
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): курчата-бройлери--інкубація--якість м'яса
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Войтенко С., Петренко М.
Назва : Ефективне поєднання різнопородних свиней м'ясної продуктивності
Місце публікування : Тваринництво України. - 2013. - № 11. - С. 10-14: ілюстр. (Шифр Т415903/2013/11)
Примітки : Бібліогр.: с. 14
Предметні рубрики: Тваринництво
Свинарство
Показники
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): чистопородні і гібридні свині--підбір--продуктивність--якість м'яса
Анотація: Висвітлено результати вивчення продуктивності свиней за внутріпородного та міжпородного підбору, кращі варіанти поєднання маток та кнурів за їх використання в умовах промислового господарства.
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 46+42
Назва : Шебаніну В'ячеславу Сергійовичу - 65
Місце публікування : Економіка АПК. - 2014. - № 1. - С. 150-151: фот.цв.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 46+42
Предметні рубрики: Аграрна наука-- Наукоємність виробництва
Тваринництво-- Велика рогата худоба-- Економічна оцінка
Рослинництво-- Вирощування --Україна
Анотація: Розглянуто наукову діяльність Шебаніна В'ячеслава Сергійовича, відомого вченого в галузі аграрної сфери, доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента НААН, заслуженого діяча науки і техніки України, ректора Миколаївського національного аграрного університету, якому виповнилося 65 років.
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Абалдова В. А.
Назва : Влияние типа обвалочной установки на содержание соединительной ткани и пищевую ценность мяса механической обвалки
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2017. - № 12. - С. 42-44: ил., табл. (Шифр Е258059/2017/12)
Предметні рубрики: М'ясо-- Переробка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): механічне обвалювання м'яса--пристрої для обвалювання м'яса--якість м'яса
Анотація: Мясо птицы механической обвалки имеет высокую биологическую ценность и, следовательно, может широко использоваться при производстве мясных продуктов. Мясо птицы механической обвалки с хорошими технологическими свойствами и химическим составом, оптимальным уровнем костных включений и их размеров из одного и того же сырья при соблюдении нормативных выходов можно получить на установках Уником-500, Баадер, ДМР-45.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)