Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=якість м'яса птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Организация и проведение органолептической оценки качества мяса птицы // Ефективне птахівництво, 2015. т.№ 6.-С.43-48
>
2.
Гоноцкий В. А. Биологическая ценность мяса птицы механической обвалки/В. А. Гоноцкий // Ефективне птахівництво, 2016. т.№ 4.-С.40-43
>
3.
Гоноцкий В. А. Характеристика сырья, направляемого на механическую обвалку/В. А. Гоноцкий // Ефективне птахівництво, 2018. т.№ 1.-С.16-20
>
4.
Рябоконь Ю. А. Качество мяса птицы и способы ее переработки/Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Ефективне птахівництво, 2018. т.№ 1.-С.21-27
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)