Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=якість м'яса птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Гоноцкий, В. А.
Характеристика сырья, направляемого на механическую обвалку [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2018. -
№ 1
. - С. 16-20 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса
--
м'ясо птиці
--
якість м'яса птиці
Анотація:
Мясо птицы является важнейшим источником полноценного белка животного происхождения, липидов с высоким уровнем незаменимых жирных кислот. Дана характеристика мяса птицы, направляемого на механическую обвалку.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Рябоконь, Ю. А.
Качество мяса птицы и способы ее переработки [Текст] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь> // Ефективне птахівництво. - 2018. -
№ 1
. - С. 21-27 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
якість м'яса птиці
--
переробка м'яса птиці
--
дозрівання м'яса птиці
--
м'ясопродукти
Анотація:
Даны характеристики качественным показателям мяса птицы и способам его переработки.
Дод.точки доступу:
Рябоконь, В. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Организация и проведение
органолептической оценки качества мяса птицы [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 6
. - С. 43-48 : ил., табл.
Рубрики:
Птахівництво--М'ясне виробництво--Якість
Наукові дослідження--США
Кл.слова (ненормовані):
якість м'яса птиці
--
дегустація
--
робоче місце дегустатора
--
органолептичний аналіз
--
основні показники якості м'яса птиці
--
оформлення докуметації
--
біометрична обробка результатів
Анотація:
Вкусовые качества мяса птицы оценивают путем дегустации, позволяющей выявить влияние на вкусовые качества мяса рационов и кормовых добавок, условий содержания, возраста, породных различий птицы и пр. При оценке вкусовых качеств мяса разных видов птицы мясного направления (бройлеров, кур, индеек, уток, гусей и цесарок) необходима дегустация жареного мяса. Вкусовые качества мяса взрослых кур, индеек и цесарок дополнительно можно оценить путем дегустации вареного мяса и бульона. В статье рассмотрен вопрос организации и проведения органолептической оценки качества мяса птицы.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Гоноцкий, В. А.
Биологическая ценность мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2016. -
№ 4
. - С. 40-43 : ил., табл.
Рубрики:
Птахопродукти--М'ясо--Переробка
Птахопродукти--М'ясо--Якість
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса птиці
--
якість м'яса птиці
--
переробка м'яса птиці
Анотація:
Качеству белка мяса птицы механической обвалки уделялось много внимания. Рядом ученых было показано, что качество белка механически обваленного мяса птицы сравнимо с качеством мяса ручной обвалки. Соблюдение температурных режимов при осуществлении механической обвалки является доминирующим фактором, определяющим качество мяса механической обвалки.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)