Пошуковий запит: (<.>K=якість продукції<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Шарко А. І. Ефективність системи стимулювання працівників/Шарко А. І. // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво, 2011. т.№ 3.-С.166-170
|
>2.
| Семенов Г. А. Сутність та етапи процесу управління якістю продукції/Семенов Г. А., Єропутова О.О., Плаксюк О. О. // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво, 2011. т.№ 2.-С.188-193
|
>3.
| Отримання продукції тваринництва, яка відповідає вимогам якості та безпеки // Ефективне птахівництво, 2012. т.№ 2.-С.12-14
|
>4.
| Лаврова Л. Возможности применения МГС в производстве охлажденных полуфабрикатов из мяса птицы/Л. Лаврова, Е. Борцова, А. Бадретдинова // Ефективне птахівництво, 2012. т.№ 2.-С.19-20
|
>5.
| Новейшие инновационные решения компании Novus для птицеводства // Ефективне птахівництво, 2012. т.№ 2.-С.21
|
>6.
| Поиск различий между обычным и органическим мясом птицы // Ефективне птахівництво, 2012. т.№ 3.-С.10-13
|
>7.
| Дворская Ю. Актиген и Микосорб в профилактике пищевых токсикоинфекций/Ю. Дворская // Ефективне птахівництво, 2012. т.№ 3.-С.14-17
|
>8.
| Мулдер Р. Развитие мирового птицеводства и роль ВНАП/Рул Мулдер // Ефективне птахівництво, 2012. т.№ 6.-С.12-15
|
>9.
| Панасин В. И. Изучение новых микроудобрений для подкормки озимой пшеницы/В. И. Панасин, Д. А. Рымаренко // Агрохимический вестник, 2013. т.№ 2.-С.4-6
|
>10.
| Зенюк Л. А. Роль качества в экономике/Л. А. Зенюк // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво, 2013. т.№ 2.-С.115-118
|
>11.
| Король С. А. Показники якості продукції та методи їх оцінювання/С. А. Король // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво, 2013. т.№ 2.-С.140-150
|
>12.
| Станкевич Сутність поняття "якість" як управлінської категорії/Ірина Станкевич, Юлія Ціомашко // Банківська справа, 2013. т.№ 8.-С.68-79
|
>13.
| Шпичак О. М. Видатному вченому, талановитому організатору науки і Людині - Олександру Олексійовичу Сторожуку присвячується/О. М. Шпичак // Економіка АПК, 2014. т.№ 1.-С.120-122
|
>14.
| Бутенко Т. В. Організаційно-економічні аспекти екологізації розвитку харчової промисловості/Т. В. Бутенко // Вісник, 2014. т.№ 3.-С.20-25
|
>15.
| Лосєв О. М. Розвиток органічного виробництва продукції бджільництва у світі та в Україні/О.М.Лосєв, І.І.Головецький, Н.В.Крикун, Д.О.Білоус // Пасіка, 2015. т.№ 11.-С.2-4
|
>16.
| Баль-Прилипко Л. В. Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування/Л. В. Баль-Прилипко // Ефективне птахівництво, 2015. т.№ 9.-С.33-38
|
>17.
| Штирхун Х. І. Маркетингова підтримка стимулювання збуту органічної продукції в Україні/Х. І. Штирхун // Проблеми і перспективи економіки та управління, 2015. т.№ 3.-С.161-170
|
>18.
| Пазюк В. Л. Визнання ефективності винного бренда/В. Л. Пазюк // Проблеми і перспективи економіки та управління, 2015. т.№ 3.-С.171-175
|
>19.
| Грановська Л. М. Науково-методичні засади оцінювання придатності земель сільськогосподарського призначення для вирощування екологічно безпечної продукції/Л. М. Грановська, О. В. Морозов, О. С. Морозова // Збалансоване природокористування, 2015. т.№ 4.-С.148-153
|
>20.
| Горбенко Д. А. Проблеми митно-тарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності України/Д. А. Горбенко, А. В. Слободяник // Вісник, 2016. т.№ 2.-С.5-6
|
|
|