Пошуковий запит: (<.>K=якість продукції<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
|
Дворская, Юлия. Актиген и Микосорб в профилактике пищевых токсикоинфекций [Текст] / Ю. Дворская > // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 3. - С. 14-17 : табл.; рис
ББК 46.8 + 48 Рубрики: Птахівництво--Курчата-бройлери--Догляд Ветеринарія--Харчові токсикоінфекції--Профілактика Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- мікотоксікози -- патогени Анотація: Пищевые токсикоинфекции - острые инфекционные заболевания, вызываемые условно-патогенными бактериями, продуцирующими экзотоксины. При попадании микроорганизмов в пищевые продукты в них накапливаются токсины, которые могут вызвать отравления у человека.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>2.
|
Шпичак, О. М. Видатному вченому, талановитому організатору науки і Людині - Олександру Олексійовичу Сторожуку присвячується [Текст] / О. М. Шпичак> // Економіка АПК. - 2014. - № 1. - С. 120-122. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.32 Рубрики: Аграрна наука--Розвиток--Україна Економіка сільського господарства--Продуктивність Кл.слова (ненормовані): економічна наука -- сільськогосподарська продукція -- якість продукції Анотація: Розглянуто наукову доробку науковця, доктора економічних наук та професора Олександра Олексійовича Сторожука.
Знайти схожі
|
>3.
|
Пазюк, В. Л. Визнання ефективності винного бренда [Текст] / В. Л. Пазюк> // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2015. - № 3. - С. 171-175. - Бібліогр.: с. 175
. - ISSN 2411-5215 Рубрики: Торгові марки Алкогольні напої Бренд Кл.слова (ненормовані): КУЛЬТУРА СПОЖИВАННЯ -- ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ -- РЕКЛАМА -- КУПІВЛЯ
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>4.
|
Лаврова, Л. Возможности применения МГС в производстве охлажденных полуфабрикатов из мяса птицы [Текст] / Л. Лаврова, Е. Борцова, А. Бадретдинова> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 19-20 : табл.
ББК 36.92 Рубрики: Птахівництво--М`ясні продукти--Технологія виробництва Кл.слова (ненормовані): напівфабрикати -- якість продукції -- ПЕРЕРОБКА М'ЯСА ПТИЦІ Анотація: Использование охлажденного мяса птицы для производства полуфабрикатов обосновано тем, что в отличие от замороженного оно является более сочным и ароматным, в нем больше белков, витаминов, микроэлементов и других биологически активных веществ.
Дод.точки доступу: Борцова, Е.; Бадретдинова, А. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>5.
|
Павлюк, Игорь. Доверимся электронике. Интеллектуальная система управления зерносушилкой и ее реальные преимущества [Текст] / И. Павлюк> // Зерно. - 2016. - № 11. - С. 172-173 : фот. цв.
Рубрики: Електронна апаратура--Зерносушарка--Зерносховища Кл.слова (ненормовані): давач -- якість продукції -- зерно
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>6.
|
Кошицька, Н. А. Еколого-економічні показники виробництва органічної продукції за різних систем удобрення [Текст] / Н. А. Кошицька, В. В. Гуреля, О. І. Савчук> // Збалансоване природокористування. - 2017. - № 3. - С. 51-54 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 54
Рубрики: Органічне виробництво--Удобрення--Дослідження--Україна Кл.слова (ненормовані): сівозміна -- продуктивність -- якість продукції -- родючість ґрунту -- рентабельність -- економічна ефективність Анотація: Наведено результати п'ятирічних досліджень урожайності, якості рослинницької продукції та родючості ґрунту за органічної та органо-мінеральної системи удобрення в короткоротаційній сівозміні.
Дод.точки доступу: Гуреля, В. В.; Савчук, О. І.
Знайти схожі
|
>7.
|
Шарко, А. І. Ефективність системи стимулювання працівників [Текст] / Шарко А. І.> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 3. - С. 166-170 : табл. - Бібліогр.: с. 170
. - ISSN 1814-1161 Рубрики: Підприємства--Премії Кл.слова (ненормовані): методи стимулювання -- якість продукції -- ефективність заходів
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>8.
|
Воєводін, В. В. Захист яблуневих садів від хвороб [Текст] / В. В. Воєводін> // Садівництво по-українськи. - 2017. - № 1. - С. 20-23 : фот.
Рубрики: Садівництво--Яблуня--Захист рослин Кл.слова (ненормовані): інтегровані системи захисту -- якість продукції -- збудники хвороб -- фунгіцид
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>9.
|
Баль-Прилипко, Л. В. Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 33-38 : рис., табл.
Рубрики: Харчові продукти--М’ясне виробництво--Якість М'ясні продукти--Безпека Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- безпека м'ясних продуктів -- функції води -- очищення води -- озонування води -- срібло -- водопідготовка Анотація: Споживчі та технологічні властивості м'ясопродуктів значною мірою визначаються вмістом вологи. Поряд із традиційними гігроскопічними характеристиками, такими як водоутримувальна і вологозв'язувальна здатності (ВУЗ і ВЗЗ), для оцінки якості готової продукції в м'ясній промисловості все більше застосування знаходить "активність води", що є інтегральним показником стану вологи харчового продукту. Розглянуте питання значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>10.
|
Панасин, В. И. Изучение новых микроудобрений для подкормки озимой пшеницы [Текст] / В. И. Панасин, Д. А. Рымаренко> // Агрохимический вестник. - 2013. - № 2. - С. 4-6 : табл.
Рубрики: Пшениця озима--Добрива Агрохімія--Добрива--Органічні--Мінеральні Кл.слова (ненормовані): підгодівля -- урожай -- якість продукції
Дод.точки доступу: Рымаренко, Д. А. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>11.
|
Штирхун, Х. І. Маркетингова підтримка стимулювання збуту органічної продукції в Україні [Текст] / Х. І. Штирхун> // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2015. - № 3. - С. 161-170. - Бібліогр.: с.170
. - ISSN 2411-5215 Рубрики: Маркетинг--Підтримка--Україна Збут продукції--Стимулювання Органічна продукція--Збут--Україна Кл.слова (ненормовані): ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ -- ПОПИТ -- СПОЖИВАННЯ
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>12.
|
Грановська, Л. М. Науково-методичні засади оцінювання придатності земель сільськогосподарського призначення для вирощування екологічно безпечної продукції [Текст] / Л. М. Грановська, О. В. Морозов, О. С. Морозова> // Збалансоване природокористування. - 2015. - № 4. - С. 148-153 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Екологічна безпека--Сільськогосподарські землі Харчові продукти--Безпека Кл.слова (ненормовані): зона зрошення -- екологізація -- спеціальні сировинні зони -- екологічно чисті території -- якість продукції
Дод.точки доступу: Морозов, О. В.; Морозова, О. С.
Знайти схожі
|
>13.
|
Новейшие инновационные решения компании Novus для птицеводства [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 21 : табл.; рис.
ББК 46.8 Рубрики: Птахівництво--Догляд--Корми Кл.слова (ненормовані): сучасна годівля -- якість продукції Анотація: На протяжении 20 лет компания Novus предлагает научно обоснованные решения в кормлении для птицеводческой отрасли по всему миру, которые способствуют повышению продуктивности птицы. Одно из новейших инновационных дополнений к их продуктам - Next Enhance® 500 уже представлено на рынке.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>14.
|
Бутенко, Т. В. Організаційно-економічні аспекти екологізації розвитку харчової промисловості [Текст] / Т. В. Бутенко> // Вісник. - 2014. - № 3. - С. 20-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Розвиток Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- екологія -- інноваційний розвиток
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>15.
|
Циганок, Людмила. Організація системи екологічного менеджменту: приклад АТ "Імперіал Тобакко Продакшн Україна" [Текст] / Л. Циганок, Н. Збаровська> // Екологія підприємства. - 2017. - № 10. - С. 12-15 : ілюстр.
Рубрики: Екологічний менеджмент--Організація--Відходи Кл.слова (ненормовані): ефективність управління -- навколишнє середовище -- якість продукції -- впровадження стандарту -- розпорядчі зобов'язання -- інструкція -- законодавство -- внутрішній аудит
Дод.точки доступу: Збаровська, Надія Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>16.
|
Пилявець, В. М. Основні підходи до формування безпеки продовольчої продукції в Україні [Текст] / В. М. Пилявець> // Вісник. - 2016. - № 2. - С. 23-25 : рис.
Рубрики: Продовольча безпека--Україна Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- державний контроль -- утилізація -- продовольча сировина
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>17.
|
Отримання продукції тваринництва, яка відповідає вимогам якості та безпеки [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 12-14 : ілюстр.
ББК 36.92 Рубрики: Сільськогосподарська продукція--М`ясні продукти--Продовольча безпека Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- токсичні елементи -- важкі метали -- нітрати та нітрити Анотація: Екологічна безпека навколишнього середовища і захист людини від впливу негативних природних та антропогенних факторів стає однією з головних проблем сучасності. Екотоксиканти в організм людини потрапляють головним чином з продуктами харчування. Головна мета системи НАССР - контроль та попередження небезпечних факторів, які знижують якість сільськогосподарської продукції від моменту отримання сировини до виробництва готового продукту та його реалізації населенню.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>18.
|
Поиск различий между обычным и органическим мясом птицы [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 3. - С. 10-13 : табл.
ББК 46.8 + 36.92 Рубрики: Птахівництво--Продовольча безпека--Продукція птахівництва М'ясне виробництво--М'ясні продукти Кл.слова (ненормовані): кури -- якість продукції -- м'ясо Анотація: Есть ли реальная разница в качестве мяса от обычных, органических и свободновыгульных кур? И если есть различия, каковы они и как потребителям распознать их? Немецкие и итальянские исследования дают ответ на эти вопросы.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>19.
|
Король, С. А. Показники якості продукції та методи їх оцінювання [Текст] / С. А. Король> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2013. - № 2. - С. 140-150 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150
. - ISSN 1814-1161 Рубрики: Економічна ефективність Кл.слова (ненормовані): показники -- якість продукції -- індекс витрат -- бальна система
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>20.
|
Орловська, Ярослава. Правове регулювання права фізичної особи на безпечні продукти харчування [Текст] / Ярослава Орловська> // Підприємництво, господарство і право. - 2020. - № 12. - С. 22-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Правове регулювання--Україна Кл.слова (ненормовані): безпечне довкілля -- якість продукції -- законодавство -- європейські стандарти Анотація: Стаття присвячена дослідженню проблематики регулювання права на безпечні продукти харчування та питну воду в контексті права фізичної особи на безпечне для життя та здоров’я довкілля. На основі аналізу чинного законодавства України та наявних наукових досліджень проаналізовано, яким чином Україна у нормативно-правових актах регулює безпечність харчової продукції, практику застосування таких правових норм, перспективи розвитку українського законодавства у даній сфері.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
|
|