Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=якість хліба<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Челябієва В. Використання заквасок спонтанного бродіння та борошна бобових культур у виробництві хліба/Вікторія Челябієва, Катерина Соседова // Технічні науки та технології, 2018. т.№ 3.-С.251-257
2.

Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого/О. Савченко [та ін.] // Технічні науки та технології, 2018. т.№ 4.-С.230-237
3.

Савченко О. Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням базиліку/Олеся Савченко, Юлія Калініченко // Технічні науки та технології, 2019. т.№ 4.-С.183-191
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)