Пошуковий запит: (<.>K=імбир<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 за 11 |
1.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Ільченко Н. В.
Назва : Готуємося до літніх застуд: лікуальні властивості спецій та прянощів
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - К., 2015. - №10. - С. 5-6 (Шифр Б261367/2015/10)
Предметні рубрики: Смакові продукти-- Лікувальні властивості Ключові слова (''Вільн.індекс.''): імбир--чорний перець--перець чилі--гвоздика--кориця--фенхель--кардамон--шафран--куркума Анотація: Прянощі та спеції мають ряд корисних властивостей та досить безпечні у користуванні.
Знайти схожі
|
2.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Семінович, Алла, Богданович, Лілія
Назва : Корисні продукти осені
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - К., 2015. - № 11. - С. 6-7: іл. (Шифр Б261367/2015/11)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Овочі та фрукти-- Корисні властивості Ключові слова (''Вільн.індекс.''): яблука--гарбуз--журавлина--часник--імбир--пастернак--капуста--картопля--кориця--перець Анотація: Восени різноманіття фруктів та овочів допомагає організму людини адаптуватись до зміни погоди, наближення зими. У статті перераховані продукти, які завжди повинні бути на осінньому столі.
Знайти схожі
|
3.
|
Форма документа : Стаття з газети Шифр видання :
Автор(и) : Костеров, Виктор
Назва : Корень мужества
: [имбирь]
Місце публікування : Здоровый образ жизни в Украине. - 2016. - № 6. - С. 8: фот. (Шифр З301421/2016/6)
Предметні рубрики: Фітотерапія Ключові слова (''Вільн.індекс.''): лікарські рослини--імбир Анотація: Статья о лечебных свойствах корня имбиря.
Знайти схожі
|
4.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Имбирь возвращает память и укрепляет сосуды
Місце публікування : Целитель. - 2017. - № 1. - С. 25-26. - ISSN 1996-5540 (Шифр Ц183888/2017/1). - ISSN 1996-5540
Предметні рубрики: Фітотерапія-- Лікування Ключові слова (''Вільн.індекс.''): імбир--пряні рослини--лікарські рослини--народна медицина
Знайти схожі
|
5.
|
Форма документа : Стаття з газети Шифр видання :
Автор(и) : Скиталінська, Оксана (лікар-дієтолог)
Назва : Напій щасливого довгожителя - ферментований квас
Місце публікування : Публика. - 2017. - № 35. - С. 29 (Шифр П814720/2017/35)
Предметні рубрики: Дієтологія-- Дієтичне харчування Ключові слова (''Вільн.індекс.''): столовий буряк--малина--полуниця--груша--імбир Зміст : Рецепт буряково-малиново-полунично-грушево-імбірного квасу Анотація: Відомий український лікар-дієтолог веде сторінку в соціальній мережі Facebook, де дає корисні поради щодо того, як харчуватися правильно й зберегти активність і здоров'я до глибокої старості.
Знайти схожі
|
6.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Бех Н. С., Коцар М. О., Роїк М. В.
Назва : Спосіб отримання асептичної культури імбиру in vitro
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2017. - № 9. - С. 40-43 (Шифр В045865/2017/9) Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Рослинництво-- Імбир-- Вирощування --Україна Анотація: Розроблено умови стимулювання сплячих бруньок на корневищах імбиру та спосіб отримання асептичної культури імбиру in vitro.
Знайти схожі
|
7.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Роїк М. В., Бех Н. С., Коцар М. О.
Назва : Клональне мікророзмноження імбиру в умовах in vitro
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2019. - № 6. - С. 41-45 (Шифр В045865/2019/6) Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Імбир-- Клональне мікророзмноження Анотація: Стаття розробляє метод клонального мікророзмноження імбиру для отримання якісного садивного матеріалу.
Знайти схожі
|
8.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Роїк М. В., Бех Н. С., Коцар М. О.
Назва : Добір генотипів імбиру, толерантних до абіотичних стресових факторів в умовах in vitro
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2019. - № 8. - С. 40-46 (Шифр В045865/2019/8) Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Імбир-- Добір генотипів-- Стресові фактори-- Толерантність Анотація: У статті розроблюються методичні основи для скринінгу на толерантність до посухи та холоду імбиру in vitro.
Знайти схожі
|
9.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Кіслов, Дмитро
Назва : Зимові вітаміни: допомагаємо імунітету
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 2. - С. 3-6: іл. (Шифр Б261367/2020/2)
Предметні рубрики: Вітаміни-- Імунітет Ключові слова (''Вільн.індекс.''): "правильні" продукти--вітамінні комплекси--овочі--заморожені фрукти та ягоди--квашена капуста--морепродукти--зелена цибуля--цитрусові--ківі--гранат--імбир--зелений чай--молоко Анотація: Найкращий спосіб поліпшити своє самопочуття взимку, допомогти організму протистояти застудам і вірусам - це збагатити свій раціон "правильними" продуктами, що зберігають максимальну кількість необхідних вітамінів!
Знайти схожі
|
10.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Руденко, Надія
Назва : Уникаємо авітамінозу
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 3. - С. 3-4: іл. (Шифр Б261367/2020/3)
Предметні рубрики: Авітамінози-- Харчування Ключові слова (''Вільн.індекс.''): додаткова вітамінна підтримка--курячі яйця--авокадо--капуста--цитрусові--шипшина--сочевиця--горіхи--рослинне молоко--імбир Анотація: З приходом весни наш організм особливо потребує додаткової вітамінної підтримки. Які продукти необхідно додати до свого раціону, щоб уникнути авітамінозу і завжди залишатися в тонусі?
Знайти схожі
|
11.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 664
Автор(и) : Челябієва, Вікторія, Ольшевська, Світлана
Назва : Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2020. - № 3. - С. 281-285: табл. (Шифр Т871273/2020/3) Примітки : Бібліогр.: с. 284
УДК : 664 Предметні рубрики: Жири-- Біологічна цінність -- Оцінка якості Ключові слова (''Вільн.індекс.''): імбир--куркума--масло какао--рослинно-жирові суміші Анотація: У статті досліджено вплив на якосні показники масла з додаванням куркуми та імбиру. Розроблено рослинно-жирову суміш з використанням масла какао.
Знайти схожі
|
|