Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (1)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=інгредієнти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Ященко Г.
Назва : Українці їдять помідори з геном камбали і хліб із скорпіонів? : нездорове харчування
Місце публікування : Українське слово. - 2009. - № 10. - С. 10-11 (Шифр У690234/2009/10)
Предметні рубрики: Генна інженерія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вніб 6--генетично-модифіковані інгредієнти
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 35.785
Назва : Миловаріння в домашніх умовах
Місце публікування : Труд. - 2012. - 3-9 авг.(№ 58). - С. 22 (Шифр Т715685/2012/58)
ББК : 35.785
Предметні рубрики: Миловаріння
Зміст : Необхідні інгредієнти домашнього мила ; Необхідний інвентар ; Застереження ; Готуємо мило крок за кроком
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 36.99
Назва : Щи да каша - пища наша, или Книга как повод вернуться в СССР
Місце публікування : Библиотечное дело. - СПб.: Агентство Информ-Планета, 2013. - № 9. - С. 37-39: ил. - ISSN 1727-4893 (Шифр Б444163/2013/9). - ISSN 1727-4893
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): радянська кухня--кулінарні книги--інгредієнти
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сливінська, Інна
Назва : Безцінний вітамінний додаток до столу
Місце публікування : Безпека життєдіяльності. - Київ, 2016. - № 11. - С. 3-4 (Шифр Б261367/2016/11)
Предметні рубрики: Основи здоров'я-- Вітаміни-- Споживання
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): квашена їжа--цілющі інгредієнти--органічні кислоти--мікроорганізми
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664
Автор(и) : Челябієва, Вікторія, Костюченко, Анна, Семенюк, Олена
Назва : Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2016. - № 4. - С. 211-217: табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2016/4). - ISSN 2411-5363
Примітки : Бібліогр.: с. 216
УДК : 664
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Кондитерські вироби-- Антиоксиданти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): антоціани--інгредієнти--спиртовий екстрат
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Андреас Лемме, Карлос де ла Круз
Назва : Потребности кур-несушек в метионине и цистеине: особое внимание к источникам метионина
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - Обухів-2: Поліграфінко, 2018. - № 5/6. - С. 12-16: рис., табл. (Шифр Е258059/2018/5/6)
Примітки : Начало
Предметні рубрики: Кури-- Годування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): метаболічні реакції--амінокислоти--кормові інгредієнти
Анотація: Метионин (Мет) является незаменимой аминокислотой, которая может легко стать фактором, ограничивающим продуктивность кур-несушек в силу недостаточности ее содержания в кормовых ингредиентах и обладает различными важными функциями. Мет является предшественником Цистеина (Цис), заменимой аминокислоты, количество которой обычно также ограничено. Авторы статьи рассказывают о потребности кур-несушек в метионине и цистеине, особенно к источникам метионина.
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Лемме, Андреас, Карлос де ла Круз
Назва : Потребности кур-несушек в метионине и цистеине: особое внимание к источникам метионина
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2018. - № 7. - С. 10-14: ил., табл. (Шифр Е258059/2018/7)
Примітки : Библиогр.: с. 13-14. - Начало. - 2018. - № 5-6. - С. 12-16
Предметні рубрики: Кури-- Годування-- Корми
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кормові інгредієнти--корми для курей-несучок--кури-несучки--годування курей-несучок
Анотація: Метионин (Мет) является незаменимой аминокислотой, которая может легко стать фактором, ограничивающим продуктивность кур-несушек в силу недостаточности ее содержания в кормовых ингредиентах и обладает различными важными функциями. Мет является предшественником Цистеина (Цис), заменимой аминокислоты, количество которой обычно также ограничено. Коммерчески доступны различные источники метионина для обеспечения сбалансированности содержания протеина вкормах. Авторы статьи рассказывают о потребности кур-несушек в метионине и цистеине, особенно к источникам метионина.
Знайти схожі

8.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Пилипчак, Марія
Назва : На яких піснях виховувати дітей
Місце публікування : Музичний керівник. - 2018. - № 12. - С. 4-9: фото (Шифр М893556/2018/12)
Предметні рубрики: Музичне виховання-- Дошкільні навчальні заклади-- Музичні ігри
Дошкільне виховання-- Моральне виховання-- Духовне виховання --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фольклор
Зміст : Стосунки з музикою від початку ; Мірила ефективності ; Європейський досвід - Золтан Кодай ; Дитяча музика - народна чи авторська ? ; "Інгредієнти" правдивої авторської мелодії ; Пісня-гра "Ходить качур" ; Казка про качура
Анотація: Поради спеціалістів, як змалечку привчати дітей трепетно сприймати народну спадщину, вивчати разом із бабусями давні пісні, записувати мелодії, скоромовки, лічилки, ігри.
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Супруненко, Людмила
Назва : Прилуцький хліб: за старовинними рецептами і без е-добавок
Місце публікування : Прилуччина в новинах, подіях, коментарях. - 2018. - 24 трав. (№ 21). - С. 1 (Шифр П966829/2018/21)
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Хлібозаводи-- Досвід --Чернігівська область (Україна)
Географіч. рубрики: Прилуки, місто --Чернігівська область (Україна)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хліб--хлібобулочні вироби--натуральні інгредієнти--здобні вироби--старовинні технології--молочний переробний цех
Анотація: Генеральний директор ПрАТ "Прилуцький хлібозавод" про якість продукції.
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Лапа, Володимир
Назва : Що ми їмо: нові правила читання етикетки
Місце публікування : Урядовий кур'єр. - 2019. - 9 серп. (№ 151). - С. 6-7: фот. (Шифр У606293/2019/151)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість-- Державний контроль
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): маркування харчових продуктів--терміни придатності--заморожені харчові продукти--інгредієнти
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)