Пошуковий запит: (<.>S=Військовики -- Харчування<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5 |
>1.
| Українець А. І. Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців/А. І. Українець, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Наукові праці національного університету харчових технологій, 2015. т.Том 21 № 3.-С.209-215
|
>2.
| Дейниченко Л. Г. Аналіз фактичного добового раціону військовослужбовців Збройних Сил України/Л. Г. Дейниченко, К. Г. Ренке // Наукові праці національного університету харчових технологій, 2015. т.Том 21 № 5.-С.211-218
|
>3.
| Силка І. М. Оцінка стану харчування військовослужбовців Збройних Сил України/І. М. Силка // Наукові праці національного університету харчових технологій, 2015. т.Том 21 № 6.-С.182-188
|
>4.
| Гойко І. Ю. Профілактика білкової недостатності у раціонах харчування військовослужбовців/І. Ю. Гойко, Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко // Наукові праці національного університету харчових технологій, 2015. т.Том 21 № 6.-С.197-203
|
>5.
| Депутат Ю. М. Харчування військовослужбовців збройних сил України у зоні проведення операції об'єднаних сил: реалії та необхідність подальших змін/Ю. М. Депутат, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров'я, 2019. т.№ 1.-С.23-28
|
|