Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (18)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Зернобобові культури<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 12
1.

Січкар В. Горох, соя, нут./В. Січкар // Насінництво, 2009. т.№ 4.-С.10-13
2.

Бушулян О. В. Нут: особливості насінництва/О. В. Бушулян // Насінництво, 2012. т.№ 10.-С.6-8
3.

Січкар В. І. Соя: підвищений вміст білка й жиру в насінні/В. І. Січкар // Насінництво, 2012. т.№ 10.-С.18-21
4.

Фадеев Л. В. Соя, востребованная временем/Л. В. Фадеев // Насінництво, 2012. т.№ 12.-С.16-24
5.

Сичкарь В. Соя: как получить больше белка/В. Сичкарь // Зерно:Тов "Видавництво"Зерно", 2013. т.№ 1.-С.107-112
6.

Арышева С. П. Изменение продуктивности и химического состава кормовых бобов при загрязнении почв свинцом/С. П. Арышева // Агрохимический вестник. -Москва:Химия в сельском хозяйстве, 2013. т.№ 1.-С.42-45
7.

Кирик М. М. Особливості розвитку кореневих гнилей сочевиці/М. М. Кирик, Ю. М. Таранухо, М. Й. Піковський // Карантин і захист рослин, 2013. т.№ 5.-С.11-13
8.

Кудлай І. Технологічні прийоми вирощування сої/І. Кудлай, А. Осипчук, О. Осипчук // Тваринництво України. -Київ:Паралель, 2013. т.№ 5.-С.11-16
9.

Малиенко Н. Культура, по которой тоскуют украинские поля/Н. Малиенко // Зерно:Тов "Видавництво"Зерно", 2013. т.№ 6.-С.64-66
10.

Диас-Перес Х. К. Кукуруза, соя, кукуруза, соя, кукуруза, соя. А вика? Севообороты с покровными культурами/Х. К. Диас-Перес // Зерно, 2013. т.№ 9.-С.74-82
11.

Тысленко А. М. Оценка средоулучшающих кормовых растений в системе хозяйственного использования и воспроизводства плодородия почв/А. М. Тысленко, М. Н. Новиков // Агрохимический вестник, 2013. т.№ 4.-С.35-38
12.

Сторчоус І. Олійні та зернобобові культури найкраще збирати через 10 днів після обробки їх десикантами/І. Сторчоус // Зерно і хліб, 2013. т.№ 4.-С.58-59
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)