Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Кондитерські вироби -- Бісквіти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Дорохович В. Вплив цукрозамінників на піноутворення бісквітних мас/В. Дорохович // Харчова і переробна промисловість, 2008. т.№ 5.-С.23-25
2.

Середа О. Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробів/Ольга Середа , Оксана Мельник // Технічні науки та технології, 2022. т.№ 2.-С.102-109
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)