Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Кондитерські вироби -- Бісквіти<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Дорохович В.
Назва
: Вплив цукрозамінників на піноутворення бісквітних мас
Місце публікування
: Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 5. - С. 23-25 (Шифр Х941408/2008/5)
Предметні рубрики:
Кондитерські вироби-- Бісквіти
Анотація:
Основну роль у процесі піноутворення під час приготування бісквітного тіста відіграє меланж.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 664.681.2
Автор(и)
: Середа , Ольга, Мельник, Оксана
Назва
: Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробів
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2022. - № 2. - С. 102-109: рис., табл. (Шифр Т871273/2022/2)
Примітки
: Бібліогр.: с. 108-109
УДК
: 664.681.2
Предметні рубрики:
Кондитерські вироби-- Бісквіти
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): борошно із цвіркунів--сахароза--напівфабрикат
Анотація:
У статті обґрунтовано теоретичне використання борошна із цвіркунів, яке містить велику кількість білку в порівнянні з іншою сировиною. Досліджено різні види борошна із цвіркунів за органолептичними показниками та встановлено перспективи його використання у виробництві кондитерських виробів.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)