Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Кондитерські вироби -- Бісквіти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Дорохович В.
Назва : Вплив цукрозамінників на піноутворення бісквітних мас
Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 5. - С. 23-25 (Шифр Х941408/2008/5)
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Бісквіти
Анотація: Основну роль у процесі піноутворення під час приготування бісквітного тіста відіграє меланж.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.681.2
Автор(и) : Середа , Ольга, Мельник, Оксана
Назва : Новий вид функціональної сировини з підвищеним вмістом білку для бісквітних виробів
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2022. - № 2. - С. 102-109: рис., табл. (Шифр Т871273/2022/2)
Примітки : Бібліогр.: с. 108-109
УДК : 664.681.2
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Бісквіти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): борошно із цвіркунів--сахароза--напівфабрикат
Анотація: У статті обґрунтовано теоретичне використання борошна із цвіркунів, яке містить велику кількість білку в порівнянні з іншою сировиною. Досліджено різні види борошна із цвіркунів за органолептичними показниками та встановлено перспективи його використання у виробництві кондитерських виробів.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)