Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Кондитерські вироби -- Цукрозамінники<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Дорохович А.
Назва
: Новий цукрозамінник лактитол : Досліджено його вплив на формування пластичних, пружно-еластичних показників тістових мас для різних видів печива
Місце публікування
: Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 10. - С. 16-17 (Шифр Х941408/2008/10)
Предметні рубрики:
Кондитерські вироби-- Цукрозамінники
Анотація:
Лактитол-білий кристалічний порошок, без запаху, із злегка солодким смаком, без стороннього присмаку, не гігроскопічний.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 664.681
Автор(и)
: Дорохович, Вікторія, Донець, Анна
Назва
: Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола
Місце публікування
: Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 189-194: табл. (Шифр Т871273/2019/1)
Примітки
: Бібліогр.: с. 201
УДК
: 664.681
Предметні рубрики:
Кондитерські вироби-- Цукрозамінники
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): цукровий діабет--харчові добавки--фруктоза
Анотація:
Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)