Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Кондитерські вироби -- Цукрозамінники<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Дорохович А.
Назва : Новий цукрозамінник лактитол : Досліджено його вплив на формування пластичних, пружно-еластичних показників тістових мас для різних видів печива
Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 10. - С. 16-17 (Шифр Х941408/2008/10)
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Цукрозамінники
Анотація: Лактитол-білий кристалічний порошок, без запаху, із злегка солодким смаком, без стороннього присмаку, не гігроскопічний.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.681
Автор(и) : Дорохович, Вікторія, Донець, Анна
Назва : Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 189-194: табл. (Шифр Т871273/2019/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 201
УДК : 664.681
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Цукрозамінники
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукровий діабет--харчові добавки--фруктоза
Анотація: Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)