Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Консервування -- Оцукрювання продуктів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Стоянова Л.
Назва : Глюкозно-фруктозні сиропи : оптимальне використання їх при виробництві фруктових консервів дає змогу одержати високоцінні й поживні продукти
Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 4. - С. 28-30 (Шифр Х941408/2008/4)
Предметні рубрики: Харчові добавки-- Цукор
Консервування-- Оцукрювання продуктів
Консерви-- Високоцукристі
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукроза--пектини--фруктоза
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)