Пошуковий запит: (<.>S=М'ясне скотарство<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7 |
>1.
| Гузеев Ю. Мясные породы зебу Бразилии: живая масса, экстерьер и индексы телосложения/Ю. Гузеев, Д. Винничук // Тваринництво України, 2013. т.№ 1-2.-С.25-30
|
>2.
| Угнівенко А. М. Джерела виробництва яловичини в Україні/А. М. Угнівенко // Сучасні аграрні технології, 2013. т.№ 3.-С.44-49
|
>3.
| Калинка А. К. Нове у селекції тварин: селекційне досягнення у м'ясному скотарстві для ферм регіону Буковини/А. К. Калинка // Ефективне тваринництво. -Обухів-2:Поліграфінко, 2012. т.№ 8.-С.13-17
|
>4.
| Угнівенко А. М. Технологічна операція "корова - теля" у м'ясному скотарстві/А. М. Угнівенко // Сучасні аграрні технології, 2013. т.№ 9.-С.54-57
|
>5.
| Вдовиченко Ю. Південна м'ясна порода ВРХ - в органічному агровиробництві/Ю. Вдовиченко , Л. Омельченко, О. Жукорський // Тваринництво України, 2013. т.№ 10.-С.2-6
|
>6.
| Козирь В. С. Чому Україні потрібне м'ясне скотарство?/В. С. Козирь // Ефективне тваринництво, 2013. т.№ 6.-С.16-18
|
>7.
| Медведєв А. Альтернативна технологія виробництва яловичини за інтенсивної відгодівлі бугайців/А. Медведєв // Тваринництво України, 2013. т.№ 11.-С.3-7
|
|