Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=М'ясо<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Пономаренко В., Войтенко С.
Назва : Амінокислотний склад м'яса свиней різних генотипів
Місце публікування : Тваринництво України. - Київ: Паралель, 2012. - № 10. - С. 7-9: ілюстр. (Шифр Т415903/2012/10)
Примітки : Бібліогр.: с. 9
Предметні рубрики: Тваринництво-- Свинарство
М'ясо
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): амінокислоти--свині--вирощування
Анотація: Наведено результати оцінки амінокислотного складу м'язової тканини свиней миргородської і великої білої порід та гібридного молодняку німецької селекції. Встановлено, що свині різних генотипів вітчизняної та зарубіжної селекції достовірно не різнилися за кількістю замінних і незамінних амінокислот у м'ясі, як і за їх загальною кількістю.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Слободянюк Н.
Назва : Поживність м'яса перепелів за використання комбікормів з різними рівнями протеїну
Місце публікування : Тваринництво України. - 2013. - № 10. - С. 10-14: табл. (Шифр Т415903/2013/10)
Примітки : Бібліогр.: с. 14
Предметні рубрики: Перепели
М'ясо
Комбікорми
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): забій--протеїн--поживність м'яса
Анотація: Досліджено вплив годівлі на м'ясні якості перепелів. Установлено характер зв'язку між рівнями протеїнового живлення перепелів та показниками забою і хімічного складу грудних м'язів.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Российский рынок мяса: золотые годы остались в прошлом?
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2013. - № 11. - С. 15-17: ил. (Шифр Е258059/2013/11)
Предметні рубрики: Птахівництво
Птахопродукти
М'ясо
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): птиця--виробництво м'яса--корми
Анотація: Хоть индустрия и снижает показатели роста, но указанный рост будет стабильным и долгосрочным. Наиболее перспективным будет развитие относительно новых видов животноводства - производства мяса индейки, утки и так далее. Параллельно эксперты отмечают, что потребление мяса в России еще не достигло своего потолка - несмотря на рост показателей, россияне все еще сьедают меньше мяса, чем жители большинства стран Европы, поэтому на этом поприще еще определенно есть к чему стремиться.
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Тенденции мирового рынка птицы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2013. - № 10. - С. 21-24: ил. (Шифр Е258059/2013/10)
Предметні рубрики: Птахівництво
Харчові продукти
М'ясо
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): куряче м'ясо--пташиний грип--комбікорма
Анотація: В соответствии с данными Терри Эванса, который стал автором доклада "Тенденции мирового птицеводческого сектора, 2013 год" для портала ThePoultrySite, глобальный рост производства куриного мяса замедляется, но Азия сохраняет свою долю в общем обьеме.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)