Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=М'ясо<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Пономаренко В., Войтенко С.
Назва
: Амінокислотний склад м'яса свиней різних генотипів
Місце публікування
: Тваринництво України. - Київ: Паралель, 2012. - № 10. - С. 7-9: ілюстр. (Шифр Т415903/2012/10)
Примітки
: Бібліогр.: с. 9
Предметні рубрики:
Тваринництво-- Свинарство
М'ясо
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): амінокислоти--свині--вирощування
Анотація:
Наведено результати оцінки амінокислотного складу м'язової тканини свиней миргородської і великої білої порід та гібридного молодняку німецької селекції. Встановлено, що свині різних генотипів вітчизняної та зарубіжної селекції достовірно не різнилися за кількістю замінних і незамінних амінокислот у м'ясі, як і за їх загальною кількістю.
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Слободянюк Н.
Назва
: Поживність м'яса перепелів за використання комбікормів з різними рівнями протеїну
Місце публікування
: Тваринництво України. - 2013. - № 10. - С. 10-14: табл. (Шифр Т415903/2013/10)
Примітки
: Бібліогр.: с. 14
Предметні рубрики:
Перепели
М'ясо
Комбікорми
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): забій--протеїн--поживність м'яса
Анотація:
Досліджено вплив годівлі на м'ясні якості перепелів. Установлено характер зв'язку між рівнями протеїнового живлення перепелів та показниками забою і хімічного складу грудних м'язів.
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Назва
: Российский рынок мяса: золотые годы остались в прошлом?
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - 2013. - № 11. - С. 15-17: ил. (Шифр Е258059/2013/11)
Предметні рубрики:
Птахівництво
Птахопродукти
М'ясо
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): птиця--виробництво м'яса--корми
Анотація:
Хоть индустрия и снижает показатели роста, но указанный рост будет стабильным и долгосрочным. Наиболее перспективным будет развитие относительно новых видов животноводства - производства мяса индейки, утки и так далее. Параллельно эксперты отмечают, что потребление мяса в России еще не достигло своего потолка - несмотря на рост показателей, россияне все еще сьедают меньше мяса, чем жители большинства стран Европы, поэтому на этом поприще еще определенно есть к чему стремиться.
Знайти схожі
4.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Назва
: Тенденции мирового рынка птицы
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - 2013. - № 10. - С. 21-24: ил. (Шифр Е258059/2013/10)
Предметні рубрики:
Птахівництво
Харчові продукти
М'ясо
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): куряче
м'ясо
--пташиний грип--комбікорма
Анотація:
В соответствии с данными Терри Эванса, который стал автором доклада "Тенденции мирового птицеводческого сектора, 2013 год" для портала ThePoultrySite, глобальный рост производства куриного мяса замедляется, но Азия сохраняет свою долю в общем обьеме.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)