Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Мед -- Харчування<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Адамчук Л. О., Акульонок О. І., Бріндза Я.
Назва
: Застосування меду в оздоровчому харчуванні : у лаб. вчених
Місце публікування
: Пасіка. - 2018. - № 1. - С. 19-20: ілюстр. - ISSN 1814-4764 (Шифр П521625/2018/1). - ISSN 1814-4764
Предметні рубрики:
Мед-- Харчування
Мед-- Апітерапія
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): бджолопродукти--фіточай--властивості меду
Анотація:
Спрямованість науки до постійного поліпшення екології та структури харчування населення визначають актуальність пошуку способів збагачення інгредієнтного складу продуктів. Внаслідок цього, дослідження натуральних продуктів, таких як мед бджолиний у поєднані з фіто-чаями, які є носіями різноманітних біологічно та фізіологічно активних речовин, є перспективним напрямом наукової роботи у апітерапії.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Адамчук, Леонора
Назва
: Мед в оздоровчому харчуванні
Місце публікування
: Пасіка. - 2020. - № 5. - С. 22-23 (Шифр П521625/2020/5)
Предметні рубрики:
Мед-- Харчування
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): корисні властивості меду--мед допомагає боротися з коронавірусом--склад меду різних ботанічних сортів--вживання меду
Анотація:
Авторка розповідає про оздоровчі та поживні властивості меду, рекомендує пропагувати вживання меду.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)