Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>S=Молочне виробництво -- Конкурентоспроможність<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Закревська, П. М.
Оцінка рівня конкурентоспроможності продукції підприємств молочної промисловості з урахуванням їх потенційної спроможності [Текст] / П. М. Закревська> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. -
№ 9
. - С. 59-64. - Бібліогр.: с. 64 (4 назви)
Рубрики:
Молочне виробництво--Конкурентоспроможність
Анотація:
Стаття присвячена обґрунтуванню доцільності адаптації методичних підходів оцінки потенціалу підприємств до оцінки рівня конкурентоспроможності їх продукції. На основі практичного застосування графічного методу та методу набору конкурентоспроможних елементів оцінено потенційні можливості розвитку молокопереробних підприємств.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Козак, О. А.
Оцінювання регіональної конкурентоспроможності виробництва молока в Україні [Текст] / О. А. Козак, О. Ю. Грищенко> // Економіка АПК. - 2020. -
№ 4
. - С. 34-42 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Молочне виробництво--Конкурентоспроможність
Кл.слова (ненормовані):
конкурентоспроможність
--
виробництво молока
--
рейтингова оцінка
--
самозабезпеченість
--
регіон
Анотація:
Мета статті - розробити методичні підходи до оцінювання регіональної конкурентоспроможності виробництва молока в Україні, розрахувати інтегральні показники конкурентоспроможності по кожному регіону та на основі їх побудувати рейтинги, а також встановити залежність між конкурентоспроможністю виробництва та рівнем самозабезпеченості регіону молоком. Розроблені методичні підходи та результати оцінки є інформаційною базою для прийняття управлінських рішень, направлених на вирівнювання конкурентоспроможності виробництва молока в регіонах України в контексті розробки регіональної політики соціально-економічного розвитку. Отримані показники рівня конкурентоспроможності можуть бути використані сільськогосподарськими товаровиробниками для виявлення сильних чи слабких сторін у розвитку молочного виробництва та порівняння підприємства з успішнішими практиками господарювання. Інформація, отримана в дослідженні, буде цікавою потенційним інвесторам, які планують займатися молочним бізнесом в Україні.
Дод.точки доступу:
Грищенко, О. Ю.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Масляєва, О. О.
Концептуальні основи управління конкурентоспроможністю молокопереробних підприємств [] / О. О. Масляєва> // Економіка та держава. - 2012. -
№ 5
. - С. 100-103. - Бібліогр. с.103 (10 назв)
ББК
65
Рубрики:
Молочне виробництво--Конкурентоспроможність
Анотація:
У статті конкретизована технологія управління конкурентоспроможністю молокопереробних підприємств.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)