Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Молочне виробництво -- Конкурентоспроможність<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Масляєва О.О.
Назва : Концептуальні основи управління конкурентоспроможністю молокопереробних підприємств
Місце публікування : Економіка та держава. - 2012. - № 5. - С. 100-103 (Шифр Е027782/2012/5)
Примітки : Бібліогр. с.103 (10 назв)
ББК : 65
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Конкурентоспроможність
Анотація: У статті конкретизована технологія управління конкурентоспроможністю молокопереробних підприємств.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Закревська П.М.
Назва : Оцінка рівня конкурентоспроможності продукції підприємств молочної промисловості з урахуванням їх потенційної спроможності
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 9. - С. 59-64 (Шифр Ф241809/2017/9)
Примітки : Бібліогр.: с. 64 (4 назви)
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Конкурентоспроможність
Анотація: Стаття присвячена обґрунтуванню доцільності адаптації методичних підходів оцінки потенціалу підприємств до оцінки рівня конкурентоспроможності їх продукції. На основі практичного застосування графічного методу та методу набору конкурентоспроможних елементів оцінено потенційні можливості розвитку молокопереробних підприємств.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Козак О. А., Грищенко О. Ю.
Назва : Оцінювання регіональної конкурентоспроможності виробництва молока в Україні
Місце публікування : Економіка АПК. - 2020. - № 4. - С. 34-42: рис. (Шифр Е969742/2020/4)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Конкурентоспроможність
Анотація: Мета статті - розробити методичні підходи до оцінювання регіональної конкурентоспроможності виробництва молока в Україні, розрахувати інтегральні показники конкурентоспроможності по кожному регіону та на основі їх побудувати рейтинги, а також встановити залежність між конкурентоспроможністю виробництва та рівнем самозабезпеченості регіону молоком. Розроблені методичні підходи та результати оцінки є інформаційною базою для прийняття управлінських рішень, направлених на вирівнювання конкурентоспроможності виробництва молока в регіонах України в контексті розробки регіональної політики соціально-економічного розвитку. Отримані показники рівня конкурентоспроможності можуть бути використані сільськогосподарськими товаровиробниками для виявлення сильних чи слабких сторін у розвитку молочного виробництва та порівняння підприємства з успішнішими практиками господарювання. Інформація, отримана в дослідженні, буде цікавою потенційним інвесторам, які планують займатися молочним бізнесом в Україні.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)