Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Молочні продукти -- Комбіновані -- Рослинні жири<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гуляєв-Зайцев С.С.
Назва : Концентрація поверхнево-активних речовин : досліджено її вплив на процеси емульгування жирів та якість готової продукції
Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 6. - С. 16-17 (Шифр Х941408/2008/6)
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Комбіновані-- Рослинні жири
Харчові продукти-- Рослинні жири-- Емульгування
Анотація: У виробництві молочних продуктів, у тому числі жирових, широко використовують рослинні жири. Технологічний процес виробництва продуктів з комбінованою жировою основою передбачає емульгування жиру-одержання стійких дисперсних систем.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)