Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Плодівництво -- Зберігання<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Одарченко Д.
Назва : Якість фруктових напівфабрикатів : Досліджено їхні фізично-хімічні показники в процесі зберігання
Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 2. - С. 23-24 (Шифр Х941408/2008/2)
Предметні рубрики: Плодівництво-- Зберігання
Фрукти -- Зберігання
Анотація: Швидке заморожування плодів практично повністю зберігає поживні речовини. Нині заморожувану продукцію рослинного походження зберігають, вводячи до її складу різні харчові добавки.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)